In memoriam

Minela Đivoje Ibrahimović: Zauvijek u sjećanju i srcima obitelji te brojnih suradnika i prijatelja

P. N.Novinarka portala Extravagant, Minela Đivoje Ibrahimović, preminula je 21. siječnja 2018. godine. Napustila nas je prerano. Naglo. Bez upozorenja.


Minelin je život, kroz posao koji je obavljala, bio prožet modom. Kao novinarka portala Extravagant, predano i s puno strasti pronalazila je mlade kreativce i dizajnere pružajući im toliko potrebnu potporu. Radovala se svakom njihovom uspjehu, svakom malom koraku naprijed. Nesebično je pružala priliku osobama željnim pisanja. Brojni su »prvi tekstovi« put do čitatelja pronašli upravo zahvaljujući Mineli i njenoj velikoj podršci. Svaki mladi autor zna koliko je takav vjetar u leđa velik, a Minela je bila upravo takva – velika. Velika kao majka. Velika kao supruga. Velika kao suradnica i prije svega, velika kao čovjek.


Njezin je novinarski put započeo kroz vlastiti blog Stylish style, a riječki će ju Extravagant, kao i brojni klijenti, dizajneri, kreativci…, pamtiti kao kvalitetnu suradnicu, uvijek dostupnu, uvijek spremnu na rad. »Smrt ne postoji. Ljudi umiru tek kad ih svi zaborave« (Isabel Allende), a Minela Đivoje Ibrahimović, koja nas je napustila nakon kratke bolesti, u 36. godini života, zauvijek će ostati u sjećanju i srcima obitelji te brojnih suradnika i prijatelja.


Adriana Karuza