Street style

LEPRŠAVO I PRISTUPAČNO Otkrivena modna kombinacija koja će biti apsolutni vladar ovog proljeća

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Osim što će ovog proljeća glavni modni dodatak biti žarke boje, stižu nam i divne haljine za svačiji džep.  U modnom se svijetu uvijek nešto događa. Bilo da se stvaraju novi trendovi ili iz ormara izvlače neki stariji, nikad nije dosadno. Prema pisanjima mnogih stranih medija, uključujući i Hello, ovo će proljeće biti sve osim dosadno. Razlog tome je što nam se vraćaju omiljene dugačke i lepršave haljine. 


Fantastičnog su kroja i stoga odgovaraju svačijoj figuri. Jednostavne su i lepršave, a kad su ukrašene zanimljivim printom – ulicom nećete proći nezamjećeno. Ljepšim nam danima stiže i vrijeme proljetnog čišćenja ormara. Vrijeme je da spremite sa strane sve one dosadne debele jakne i uskočite u jednostavne haljine. Mogu se uskladiti s apsolutno svakom vrstom obuće. Ako se držite propisa “uličnog stila”, onda vam je sve dozvoljeno. Dugačke haljine se mogu kombinirati s omiljenim laganim i platnenim tenisicama. 

Ako ste još uvijek zimogrozni, ne spremajte čizme. Bilo da su u igri gležnjače ili visoke čizme, fantastično će upotpuniti “look” uz dugačku haljinu. Za one romantične, savjetujemo da se igraju cipelama s potpeticama, a uskoro ćemo kombinirati i lagane balerinke uz sve odjevne kombinacije.