SKIMS

Kim Kardashian lansirala maske za lice: Rasprodale se u 30 minuta unatoč cijeni

S.M.

Kim Kardashian/Instagram

Kim Kardashian/Instagram

Kardashian je kolekciju potpisala svojim brendom SkimsKim Kardashian je lansirala liniju maski za lice s potpisom njezina brenda Skims, prenosi L.A. Times. Nemedicinske maske u one size veličini koje pristaju svima, dostupne su u pet nijansi i prodale su se u manje od trideset minuta.


“Nažalost, naše su se maske za lice već prodale, ali radimo s lokalnim partnerima u Los Angelesu na što bržoj proizvodnji novih”, kazala je Kim Kardashian.


Za stanovnike okruga Los Angeles, maske za lice su obavezne “svaki puta kada izađu na ulicu i oko njih se nalaze ljudi, neovisno o tome jesu li na pješačkoj stazi ili parkiralištu”, kako je rekla Barbara Ferrer, voditeljica odjela javnog zdravstva u Los Angelesu.
Pravila za stanovnike samoga grada, još su više stroga pa ljudi moraju prekriti lice odmah u trenutku napuštanja kuće.


Maske Kim Kardashian mogu se, osim po cijeni od osam dolara po komadu (56 kuna) kupiti i u paketu od četiri komada (25 dolara). Iz Skimsa poručuju i da će donirati 10,000  maski organizacijama kao što su Baby2Baby, Good+ Foundation, Los Angeles Regional Food Bank i National Domestic Workers Alliance. Brend je prethodno donirao milijun dolara za pomoć obiteljima u pandemiji koronavirusa.Objavu o prodaji svih maskica, obožavatelji su zatrpali pitanjima o tome kada će biti dostupni novi modeli, a neki su iskoristili priliku upitati i kada će biti dostupni ostali proizvodi jer, kako se čini, što Kim Kardashian lansira, to se i odmah i (ras)proda.