SKIMS

Kim Kardashian lansirala novu liniju odjeće za oblikovanje tijela. Prethodna se odmah rasprodala

P. N.

FOTO/Kim Kardashian Instagram

FOTO/Kim Kardashian Instagram

U objavi na Instagramu, Kardashianka je kolekciju opisala kao "udobni bazični komadi".Kim Kardashian je lansirala najnoviju liniju odjeće za oblikovanje tijela. Njezinoj liniji “SKIMS” dodano je mnoštvo novih proizvoda. Neki od njih uključuju komade koji izgledaju super udobno – od grudnjaka i gaćica do komada za odmor, prenosi Cosmopolitan. 


“Cotton Collection” je izašla nakon što je Kardashian nekoliko dana objavljivala fotke nove kolekcije na svom Instagram profilu. Linija se sastoji od četrnaest komada, a brojevi se protežu od XXS-a do 4XL-a. Odjeća izgleda nježno, udobno i lijepo – pogotovo u pastelnim nijansama. Svaki je komad dostupan u bijeloj, crnoj, nježno ružičastoj, tirkiznoj i nježno plavoj boji.


U objavi na Instagramu, Kardashianka je kolekciju opisala kao “udobni bazični komadi” pod koje spadaju i bokserice visokog struka te grudnjaci s udobnim širokim naramenicama.  Cijena svakog komada iz nove kolekcije kreće se od 18 do 56 dolara. 
FOTO/Kim Kardashian Instagram


FOTO/Kim Kardashian InstagramReality zvijezda i poduzetnica zaradila je 2 milijuna dolara nakon što je lansirala “SKIMS” u rujnu, a njezina se kolekcija gotovo u potpunosti rasprodala. S toliko galame oko odjeće za oblikovanje tijela, vjerojatno je da ovi novi pamučni komadi neće još dugo opstati na mrežnoj stranici brenda.


FOTO/Kim Kardashian Instagram


FOTO/Kim Kardashian Instagram