LITTLE THINGS, GREAT MOMENTS

Čipka kao lajtmotiv: Nova kolekcija i kampanja našeg brenda Sopar

Ivana Kocijan

Foto: JOSIPA UZELAC

Foto: JOSIPA UZELAC

Kampanja koja donosi veselje, nadu, toplinu i ljubavNaš poznati modni brend Sopar predstavio je novu kolekciju i kampanju “Little things, great moments”. U trenutačno doba neizvjesnosti, sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić otkrivaju kako su nam njome željele donijeti tračak veselja i nade te nas podsjetiti da još uvijek nije zabranjeno sanjati…– Fotografkinja Josipa Uzelac vodi vas na putovanje u zajedništvo i optimizam sa ženskom solidarnosti, poručile su.
Sestre su za modele uzele svoje prve rođakinje s kojima su odrasle te njihovu djecu, a filmski kadrovi projeciraju iskrenost, toplinu i ljubav. Osjećaj pripadnosti u obitelji koja je uvijek najveći oslonac – glavna je vodilja njihova zimskog sna.

Rustikalni ambijent vrta obiteljske kuće na Odri njihovih rođakinja poslužio je kao intiman set već djevojkama prirodnog okruženja.
Ručno rađene vunene veste, ručno rađena čipka koja je lajtmotiv cijele kolekcije, žarke boje koje uz ženstvenu gracioznost cura u sirovom ambijentu stvaraju energiju Sopar djevojke: fokusirana na male stvari iz kojih nastaju veliki momenti.Za frizure se pobrinuo Mijo Majhen, za šminku je zaslužna Anamarija Delač, za nokte Maja Marušić iz salona Nokteraj, a slastice sa snimanja je pripremila jedna od rođakinja sestara Šopar – Iva Valičević za restaurant LaPaloma.