Outfit inspiracija

Kako kombinirati bijele tenisice na baš sve? Imamo 4 prijedloga

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Bijele tenisice ne izlaze iz mode.



Bijele tenisice već su nekoliko sezona apsolutni must-have u ormaru, a ništa se nije promijenilo niti ove godine. Nose se na odijela, na haljine, na suknje, na traperice i klasično na trenerike, a jedno je sigurno – ne izlaze iz mode.


Gotovo pa svatko u svome ormaru posjeduje bar jedan par bijelih tenisica, a sada je idealno vrijeme da ih naučite kombinirati na ama baš sve.


Tenisice su izrazito udobne pa ne čudi da ih pokušavamo uvrstiti u gotovo pa svaki outfit, a još kada su bijele, uklopit će se savršeno uz bilo koju boju.




Možete ih nositi u ured, na roštilj, u šetnju Korzom, kada navečer odlučite sjesti na terasu i zaokružiti dan razgovorom s bliskim osobama, na malu crnu haljinu… baš na sve!


Bijele tenisice i midi suknja


Ova kombinacija je savršena za svaki dio dana, a na vama je jedino da u hladnijim danima kombinirate džemper uz suknju, a za toplije dane se odlučite na tanju majicu i recimo, traper jaknu. Bijele tenisice će jednako savršeno stajati u oba slučaja.



Elegantni outfit uz bijele tenisice


Ako može Kate Middleton, što ne bi mogli i vi? Klasična bijela košulja i hlače ravnoga kroja učinit će vas izrazito elegantnima, a ako dodate bijele tenisice, ispast ćete potpuno stylish i opušteno, ali opet vrlo sređeno i otmjeno.



Odijelo za one odvažne


Odijela su postala posebno popularna ne samo u strogim uredima već i kao omiljena streetstyle kombinacija. Ove su sezone posebno popularna ona u boji, a odlično će ih upotpuniti baš bijele tenisice.



Haljina i bijele tenisice


Ova zaljubljena kombinacija ne odvaja se već nekoliko sezona. Bilo da je riječ o maloj crnoj haljini, voluminoznom donjem dijelu haljine ili sasvim romantično bijeloj s puff rukavima, tenisice će biti odličan (i udoban!) odabir.