Fashion.hr

Ivica Skoko još jednom oduševio, reviju zatvorila manekenka sa slomljenim ručnim zglobom

P. N.

Revija Ivice Skoke, foto Fashion.hr

Revija Ivice Skoke, foto Fashion.hr

Dizajner večernjih haljina, koje osvajaju iz sezone u sezonu ovog je puta lookove stilizirao neuobičajeno, s dramatičnim odmakom što je reviji dalo posebno glamurozan efektPeti dan Bipa Fashion.hr-a obilježila je samostalna revija Ivice Skoke održana pod pokroviteljstvom branda Perwoll. Bojana Gregorić, Jadranka Sloković, Ana Maras Harmander, Nives Celzijus, Ana Begić Tahiri, Olja Vori, Ankica Dobrić, Nela Kocsis, Miran Kurspahić, i mnogi drugi podržali su još jednu uspješnu Skokinu glamuroznu priču.


Nives Celsijus


Nives CelsijusPomalo eklektična kolekcija spaja različite materijale i elemente različitih razdoblja prošlog i ovog stoljeća. U jednoj savršenoj modnoj priči tako su se našle zanimljive kombinacije poput floralne crno-zlatne vintage čipke s perforiranom kožom. No, ovog puta Skokina večernja haljina dobila je dozu modernog i urbanog. Dužine su nešto kraće, krojevi jednostavni I funkcionalni, ali Skokin glamurozni potpis i dalje je isti. Cocktail i maxi haljine, koje njeguju ženstvenu formu i naglašavaju figuru i dalje odgovaraju Skokinoj viziji žene koja je uvijek izrazito ženstvena, senzualna, elegantna i izazovna. Dizajner večernjih haljina, koje osvajaju iz sezone u sezonu ovog je puta lookove stilizirao neuobičajeno, s dramatičnim odmakom što je reviji dalo posebno glamurozan efekt.


Foto Fashion.hr


Foto Fashion.hr

Odvažne frizure s visokim repom i naglašenim volumenom, savršeno su upotpunile dizajnerovu viziju. Reviju je otvorila prekrasna Miss Hrvatske, Ivana Mudnić Dujmina, koja savršeno odgovara Skokinoj viziji žene. Ona je jedinstvena, neustrašiva, osjeća se izazovno i zavodljivo. Upravo s takvim stavom Skokinu reviju je zatvorila naša poznata manekenka Lucija Beden, koja je izašla na pistu unatoč slomljenom zglobu na ruci noseći glamuroznu crnu kreaciju. Reviju je nosila i Ema Gračan koju je iz publike bodrila majka Danijela.Pred prepunim gledalištem Skokina revija demonstrirala je još jednom zašto ga zovu kraljem hrvatske večernje mode.