Otkrile zavidnu liniju

Ivana Delač, Lana Gojak i Ecija Ojdanić pokazale zamamna tijela u kupaćem kostimu

P. N.

U Dubrovniku su snimale ljetni editorijal Studia Marcela čije su ambasadorice, a tom prigodom pitali smo ih kako će provesti ljetne daneU lijepom Rixos Libertas hotelu u Dubrovniku uživaju glumice Lana Gojak i Ecija Ojdanić te nekadašnja missica Ivana Delač. Sve tri pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima Lisca ne skrivajući koliko uživaju u nekoliko slobodnih dana na sunčanom jugu Hrvatske. 


U Dubrovnik su stigle radno s direktoricom lanca frizerskih salona Jadrankom Pezo koja ih je odabrala za snimanje ljetnog editorijala Studia Marcela čije su ambasadorice, a tom prigodom pitali smo ih kako će provesti ljetne dane.


Premda će većinu ljeta provesti radno, Ecija Ojdanić će se potruditi da svaki slobodan dan provede na plaži. “Obožavam ljeto, obožavam more i to Jadransko jer imamo najljepše šljunčane plaže na svijetu,” kaže Ojdanić s čime se slaže nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač kojoj je ljeto uvijek radno jer priprema modnu manifestaciju 13.Riječke stepenice.

Ecija OjdanićIvana DelačLana Gojak


Lana Gojak još uvijek nije isplanirala godišnji odmor. “Sigurno ću otići do rodne Pule, vjerojatno skočiti ponovno i do Dalmacije. Zaručnik i ja smo zaljubljenici u kampiranje, tako da je i ta opcija otvorena. Kada se umorimo od vrućina, volimo posjetiti Gorski kotar. Imam i nesto predstava po obali tako da će ljetni dani biti raznoliki”, priča lijepa Lana


Sve tri na plažu će u popodnevnim satima jer paze na njegu kože i kose koju štite raznim Silky preparatima za kosu ne bi li ostale njegovane i tijekom velikih vrućina. 


A koliko su u top formi ne treba ni naglašavati budući da fotografije u atraktivnim Liscinim bikinijima govore više od riječi…


Foto: Karmen Oblak za Studio Marcela


Šminka i frizura: Studio Marcela


Styling: Lisca


Kreativno vodstvo: Jadranka Pezo