U Hrvatskom narodnom kazalištu

FOTO Ivica Skoko održao modnu reviju kojom su dominirali glamur i raskoš: ‘Za mene je ovo bila proslava mode, mašte, stvaranja, života’

S.M.

Foto: Skoko PR

Foto: Skoko PR

Revija je donijela dašak haute couture mode

Modnom revijom u Hrvatskom narodnom kazalištu, dizajner Ivica Skoko otvorio je sezonu modnih događanja u Zagrebu, okupivši pritom brojne poznate, među njima bivše misice Danijelu Gračan, Nataliju Pricu, Ivanu Mišuru, te Bornu Kotromanić, Milu Elegović, Miu Dimšić, Jelenu Orešković, Nives Celzijus i mnoge druge.


Revija je donijela dašak haute couture mode jer su kreacije Ivice Skoke u povijesnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta djelovale kao uprizorenje prave modne bajke. 


Drama, glamur i raskoš najbolje opisuju novu kolekciju Ivice Skoke koji ističe kako mu je slavlje života, ljepota posebnih trenutaka i senzualnost žene najveća inspiracija pri kreiranju kolekcije.


„Za mene je ova revija bila proslava mode, mašte, stvaranja, života. Sama činjenica da smo u hramu kulture, u Hrvatskom narodnom kazalištu i da je kolekcija izazvala ovacije publike, čini me neizmjerno sretnim i zadovoljnim.


Tjednima smo radili na ovoj kolekciji, tu su sati i sati ručnog rada i veseli me što mogu svojim kreacijama istaknuti žensku snagu, ljepotu, ženstvenost i jedinstvenost. Večeras su ovdje bile moje drage prijateljice, gošće, klijentice i drago mi je da smo zajedno doživjeli ovu modnu bajku“, izjavio je dizajner Ivica Skoko nakon revije._


Za styling revije zaslužna je poznata stilistica Slađana Divjak, a kreacije je upotpunio nakit Prahir. Za frizure je zaslužan salon PrimeVision, a make up potpisuju vizažisti Učilišta Profokus.