Nova kampanja

BYTEMYSTYLE Aragović inspiriran 80-im i 90-im zatvara fashion.hr

Ivana Kocijan

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Zaštitna lica vizuala kojima najavljuje reviju kojom će zaokružiti 15 godina rada, televizijska je voditeljica Minea, pjevačica Lea Mijatović i influencerica Maša ZibarRIJEKA Najveći nacionalni tjedan mode Bipa Fashion.hr ove će sezone završiti u slavljeničkom duhu, revijom dizajnera koji svojim jedinstvenim potpisom i brandom BiteMyStyle domaću publiku oduševljava već 15 godina.


Riječ je o Zoranu Aragoviću koji će pod pokroviteljstvom branda Philips proslaviti dugogodišnje stvaralaštvo i svoj rad zbog kojeg slovi za jednog od omiljenih domaćih dizajnera. Zaštitno lice vizuala kojima najavljuje reviju kojom će zaokružiti 15 godina rada, njegove su obožavateljice i dugogodišnje prijateljice: televizijska voditeljica Minea, pjevačica Lea Mijatović i influencerica Maša Zibar.


Zaljubljenice u Aragovićev modni stil i ovog će proljeća moći uživati u urbanim, modernim i vrlo nosivim kreacijama s naglaskom na koloritu, uzorcima i zanimljivim detaljima. Kakva je moda bila u vrijeme osamdesetih i devedesetih, takva je i najnovija kolekcija branda BiteMyStyle. Inspiriran tim luckastim godinama prošlog stoljeća, Aragović za proljeće/ljeto 2019. stvara nosivu, lepršavu i neopterećenu odjeću, uz nezaobilazne točkice i pruge po čemu su njegove kreacije oduvijek i prepoznatljive.
Slavljeničko iznenađenje bit će komadi od jeansa koje je koristio i u svojim počecima, a ovog puta pojavljuju se sa zanimljivim printom, teksturama i intervencijama bojom. Uz kapute, suknje i sakoe izrađene od trapera, u većem broju predstavit će haljine i košulje ukrašene mašnama koje se vežu oko vrata i ruku ili koje mogu poslužiti kao detalj na otvorenim leđima. Pomalo hipijevski i romantično Aragović u se novoj kolekciji poigrava jednostavnim i strogim formama jeansa.


– Dok dovršavam ovu kolekciju, već imam gomilu ideja za jesensku tako da taj kreativni proces nema stanke. Uvijek se trudim, a pogotovo sada kada slavim obljetnicu, da revija bude zaokružena priča, uz glazbu, dobar make-up i zanimljive upečatljive frizure, istaknuo je.