UPEČATLJIVA IZDANJA

Bezvremenski klasik: Pronašle smo 10 košulja s potpisom koje savršeno pristaju za svaku priliku

Dijana Ljubanović

Net-a-Porter

Net-a-Porter

Zlatno pravilo stila je da nikada nemate previše bijelih košulja u ormaru jer one su savršen komad za svaku priliku.Sada kada su ponovno pokrenuti poslovi i život se polako vraća u normalnu, ono što se vraća u našu svakodnevicu jest smišljanje novih outfita za različite prilike, poslove i mjesta na kojima je važno ostaviti dobar dojam.


Različite situacije i prilike zahtijevaju različite kombinacije i različit pristup stilu. No, uvijek postoje oni kameleonski komadi u našoj garderobi koje u svakom trenu možemo pozvati u pomoć i odjenuti se lijepo, profinjeno i zapaženo.


Jedan od takvih komada je bijela košulja. Zlatno pravilo stila je da nikada nemate previše bijelih košulja u ormaru jer one su savršen komad za svaku priliku. Bilo da u njima provodite opuštene trenutke sa svojim najbližima ili se pojavljujete na važnom poslovnom sastanku, bijela košulja je kraljica ženskog outfita koja će podignuti baš svaku kombinaciju. Dobra stvar je što ona nikada ne izlazi iz mode pa možete odahnuti ako vam se ponekad čini da ste izdvojili previše novca za nju.
Što kvalitetnija – to bolja jer nosit ćete je godinama. Pa shvatite to kao ulaganje u budućnost.


Ona ne mora uvijek biti potpuno klasičnog kroja, jednostavna i svedena. Možete je učiniti pravim statement komadom i odabrati one s puf rukavima, volanima, asimetričnim krojem, mašnom ili vezom. U svakom izdanju je divna.


Potražili smo najupečatljivija izdanja bijelih košulja koja se mogu naći na Net-a-Porteru i kreirali malu galeriju koja može poslužiti kao inspiracija za nadogradnju stila.