'Juno'

Anita Dujić predstavila novu kolekciju nakita

Ana Braškić

Foto: Marko GRUBIŠIĆ

Foto: Marko GRUBIŠIĆ

Ovaj put me je inspirirao ležeran, pomalo boho, ljetni đir u kojem je sve dopušteno te se rado poigravamo kombinacijama, kazala je manekenka i dizajnerica Anita DujićNakon što je sredinom siječnja na svijet donijela djevojčicu Lily, manekenka, dekoraterka setova i dizajnerica nakita Anita Dujić ovih je dana predstavila novu kolekciju nakita Juno za sezonu proljeće/ljeto 19.


Najnovija Juno kolekcija zasigurno će pronaći svoje mjesto među brojnim ljubiteljicama minimalističkog nakita. Anita i dalje ostaje dosljedna decentnom i romantičnom potpisu koji pristaje u svakoj prigodi.


»Ovo ljeto se nose slojevi nakita, da tako kažem. Svaki komad za sebe je decentan i samostalno nosiv, no ako se želimo baš istaknuti onda ih moramo naslagati više, bilo da je riječ o ogrlicama, prstenju ili narukvicama. Ovaj put me je inspirirao ležeran, pomalo boho, ljetni đir u kojem je sve dopušteno, te se rado poigravamo s kombinacijama. Vrlo pozorno osluškujem želje svojih kupaca, pa sam neke stare modele ponovila u malo drugačijim, poboljšanim verzijama«, rekla je Anita Dujić, koja se i u ovoj Juno kampanji našla ispred objektiva.
Fotografije kampanje koje dočaravaju ljeto, senzualnost i ženstvenost potpisuje fotograf Marko Grubišić. Za Anitinu kosu i make up zaslužan je Ivica Palinić.