TikTok

Mladenka na svadbi je imala neobičnu želju. I to s bivšim

Life

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Neobičan događaj s vjenčanja postao viralanPrizor koji se ne vidi baš svaki dan. Na vjenčanju je mladenka imala jednu pomalo neobičnu želju. Mladoženja ju je ispunio s osmijehom, bez obzira na to što ona uključuje bivšeg partnera njegove odabranice. 


TikTok korisnik pod nazivom mayangkumay je podijelio na svom profilu kratki video s vjenčanja iz Malezije koji je uskoro postao viralan. 


Nakon čina vjenčanja, gosti su krenuli čestitati mladencima. Prišao im je nasmijan muškarac, a mladenka je upitala mladoženju da joj ispuni želju da posljednji put zagrli svog bivšeg dečka. Mnogi su možda očekivali da će napraviti grimasu i odbiti, no on se veseo nasmijao, a mladenka je srdačno zagrlila svog bivšeg.


@mayangkumayBalas @nikennalee well netizen yg terhormat semua bebas berpendapat dipersilahkan 😅 ##fyp♬ original sound – MayangkumayUskoro je video s vjenčanja pogledalo preko dva milijuna ljudi, a nisu manjkali ni komentari. Pojedincu su se upitali je to tome mjesto na vjenčanju, dok su drugi komentirali kako je u pitanju zrela veza u kojoj bivše veze ne predstavljaju nikakav problem. 


“Ovo je dokaz zdrave veze. Lijepo je vidjeti kako se svi razumiju”, napisao je jedan korisnik.