Chiharu 

Mislili su da gledaju YouTubericu bujnog poprsja, a na kraju se otkrilo da je to – muškarac

S.M.

Ilustracija/Foto: iStock

Ilustracija/Foto: iStock

Krajem ožujka se umjesto misterioznog poprsja na videu pojavilo lice sredovječnog muškarca u plavoj jakni.Popularni japanski YouTuber Chiharu  (37) ima mnoštvo pretplatnika koji su uglavnom koncentrirani na njegovo poprilično bogato poprsje te koji su sve do sada bili uvjereni da gledaju žensku osobu. Na kraju je svim svojim obožavateljima otkrio da je zapravo muškarac koji koristi silikonske protetičke grudi.


Chiharu je karijeru na YouTubeu započeo u prosincu prošle godine, ali do kraja ožujka ove godine, unatoč tome što je objavio samo šest videa, prikupio je 20 tisuća pretplatnika.


Neobične video snimke prikazuju ženu koja snima svoju noćnu rutinu vježbanja tako da se kamera fokusira na njezine grudi. Jedan video prikazuje samo poskakivanje grudi tijekom trčanja, što je zapravo i najpopularniji video na ovom kanalu.
Još neobičnije je to što se Chiharu nekoliko puta i pojavio u kadru gdje mu se vidjelo lice, ali imao je masku i nikada nije rekao niti jednu riječ.


Porast pregleda i broja pratitelja, inspirirao ga je da naposljetku otkrije svoje pravo lice čitavom svijetu. Mnogi su njegovi pretplatnici znali da ih čeka iznenađenje, ali malo tko je bio spreman na činjenicu da je riječ o muškarcu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli むね肉ちはる (@muneniku_chiharu)25. ožujka, objavio je video na svom kanalu, a umjesto misterioznog poprsja, pojavilo se lice sredovječnog muškarca u plavoj jakni.


U videu je otkrio da mu je ideja o karijeri YouTubera pala na pamet kada mu je poslodavac smanjio plaću zbog pandemije koronavirusa. Pored ove, dogodila mu se još jedna teška situacija jer je njegovom voljenom psu dijagnosticiran rak i potrebni su mu skupi tretmani.


Oddity Central piše da je, znajući da atraktivne žene brže privlače online publiku, odlučio i sam postati jedna od njih.


Stavljajući dugačku periku i silikone, Chiharu je počeo objavljivati videosnimke na kojima trenira i trči, a čitavu priču nije ispričao niti svojoj supruzi. Nije ni sanjao da će postići toliku popularnost u tako kratkom vremenu, ali vlastiti ga je uspjeh potaknuo da razmišlja o etičnosti njegovog YouTube projekta.Kaže da se odlučio na ovaj potez jer je to bio najlakši način za monetizaciju njegova YouTube kanala. Da bi mu se u videima pojavile reklame, trebao je minimalno tisuću pretplatnika i četiri tisuće sati pregleda u dvanaest mjeseci. To je, naravno, vrlo izazovno za početnike.


Chiharu je obožavateljima kazao da je odlučio da svoj spol više ne može tajiti jer ne želi graditi karijeru na obmani. Da pokaže kako se nije šalio, pokazao je sve predmete koje je koristio da bi se transformirao u osobu koja mu je osigurala toliko pretplatnika.


Uz silikone i periku, koristio je žensku odjeću i šminku.


Neki su pretplatnici iskazali divljenje njegovoj posvećenosti i priznanju istine, ali neki su bili poprilično ljuti zbog laganja.


“Što sam onda gledao?”, upitao je jedan korisnik u komentarima.


Nakon priznanja, Chiharu je izgubio gotovo dvije tisuće pretplatnika, za što kaže da je i bilo očekivano.