Raw Bag

Mirjam Krajina predstavila novu kolekciju kožnih torbi. Tote modeli su baš moćni

Life

Foto: Lara Buljubašić

Foto: Lara Buljubašić

Riječ je o ručno rađenim torbama od štavljene kože koja nije tretirana štetnim kemikalijama i premazima

Domaća dizajnerica i kostimografkinja Mirjam Krajina koja stoji iza brenda Raw Bag predstavlja novu kolekciju kožnih torbi simboličnog naziva: “Good girl or Bad girl”.


Riječ je o ručno rađenim torbama od štavljene kože koja nije tretirana štetnim kemikalijama i premazima, a s nošenjem i njegovanjem dobiva prirodnu patinu koja joj daje šarm i osobnost.


Raw Bag je jedinstven brend na domaćem tržištu koji njeguje estetiku grešaka i zgužvanog što je dizajnerici oduvijek imperativ u radu.


Nova kolekcija se sastoji od dva nova tote modela torbi koji dolaze u crnoj (Bad girl) i bež (Good girl) verziji. Modeli su to koji su vjerni estetici brenda, ali su veći veličinom od prijašnjih modela.


Karakterizira ih posvećenost detaljima izrade, a svaki model je unikatna skulptura na čiju se izradu čeka tri tjedna.
Minimal Waste


Vođena načelima održivosti i “minimal waste” filozofije Mirjam želi svakoj vlasnici Raw Bag torbe pružiti personalizirano iskustvo, ali i smanjiti gomilanje otpada budući da se torbe rade točno na broj po narudžbi.


Dizajn novih torbi je savršena spona između svakodnevnih, kvalitetnih i praktičnih modela te dizajnerske specifičnosti karakteristične za Raw Bag.


Vizualni identitet kampanje te kreativno vodstvo potpisuje stilistica Ivana Pavić, za fotografije je zaslužna Lara Buljubašić dok je Andrea Jurić zaštitno lice nove Raw Bag kampanje, stoji u priopćenju.