Chanel Coco Mademoiselle Hair Mist

Najelegantniji miris za kosu koji vas pretvara u oličenje profinjenosti

Dijana Ljubanović

FOTO/PEXELS, CHANEL

FOTO/PEXELS, CHANEL

Miris za kosu koji ostavlja dašak elegancije u vašoj pojavi.Otkako je pandemija COVID-19 promijenila naše živote i svakodnevicu sve više usmjerila na zatvoren prostor, u vlastitom domu i domovima naših prijatelja, mirisi su počeli igrati još veću ulogu.


Mirisima za dom, ali i za tijelo i kosu, mnogi od nas su kreirali ambijent kako bismo učinili da se osjećamo bolje i ljepše. Poznato je koliko mirisi utječu na emocije i raspoloženje. Uz mirise za dom i parfeme, posebno mjesto u njezi zauzele su i mirisne maglice koje osim što divno mirišu, hidratiziraju kožu.


A kada pronađete idealan miris za kosu, on pomaže da se bez napora osjećate osvježeno od glave do pete. Možda se pitate zašto jednostavno ne raspršiti uobičajeni parfem kroz kosu?
Naravno da biste mogli, ali tradicionalne formule parfema obično imaju više alkohola koji može isušiti kosu. Parfemi za kosu posebno su oblikovani, stoga ne sadrže sastojke za sušenje, a najslavniji od svih parfema za kosu, definitivno je Chanel Coco Mademoiselle Hair Mist.


FOTO/chanel.com

FOTO/chanel.com


Mnogi ljudi obožavaju Chanel Coco Mademoiselle. Ovaj kultni miris, posebno je atraktivan i zbog svoje profinjene ambalaže pa igra ulogu i ukrasnog predmeta te statusnog simbola fashionistica. Elegantno matirano staklo, zlatni akcenti i bijeli čep, prava su estetska poslastica luksuznog izgleda.MIRIS


Uz note naranče, ruže i opojnog pačulija, Chanel Coco Mademoiselle Hair Mist odaje senzualne i zavodljive osobine. Mlaznicom ovog parfema za kosu, moguće je lako upravljati pa se fina magla ravnomjerno raspršuje. Dugotrajnog je mirisa i lijepog dizajna, a cijena mu iznosi oko 65 eura .


To je tako lagan i lijep dodir njege da vaša kosa ostane božanstveno i primamljivo mirišljava tijekom cijelog dana. Ne trebate puno nanositi, dovoljna su 2 šprica. Također je savršen za nanošenje slojeva i na vaše mirise ako želite više. Osim što ćete lijepo mirisati, ublažit ćete iritaciju vlasišta.