Mini Rodini ekskluzivno stigao u multibrend store Ne.Ne.Ne.

Mini Rodini ima preslatke komade: Razigrani brend dječje odjeće koji koristi održive i prirodne materijale

Mija Dropuljić

Jedan od omiljenih skandinavskih brendova dječje odjeće stigao je u Zagreb, a kolekciju možete nabaviti i onlinePonudu multibrend trgovine Ne.Ne.Ne. dodatno je obogatila najnovija kolekcija švedskog brenda dječje odjeće Mini Rodini koji je zbog jedinstvene interpretacije i dizajna te načina obrade materijala postao miljenik skandinavskih mališana i njihovih roditelja.


Kvalitetu brenda prepoznale su neke od najprestižnijih robnih kuća i neovisnih prodavaonica, a odnedavno je ovaj Mini Rodini dostupan i u zagrebačkom multibrend storeu Ne.Ne.Ne.

Odjeća brenda Mini Rodini izrađena je od recikliranog pamuka i organskih materijala slijedeći najviše etičke i ekološke norme. Osim udobnosti, kolekciju ovog dječjeg brenda karakteriziraju i šarene ilustracije te živahan dizajn.


Mini Rodini nastao je s vizijom kreiranja ​​odjeću koju djeca vole nositi, bez narušavanja socijalnog i okolišnog aspekta proizvodnje, a što ujedno predstavlja i samu srž brenda.


Misija brenda je promijeniti „brzu modu“ te smanjiti postotak negativnog utjecaja na okoliš koju stvara proizvodnja odjeće.Dizajnerica i vlasnica Cassandra Rhodin poznata je švedska je ilustratorica i majka koja odjeću stvara kako bi potaknula dječju maštu i razigranost te istovremeno osvijestila važnost korištenja održivih i prirodnih materijala.


Svaki komad odjeće iz Mini Rodini kolekcije posebno je osmišljen kako bi odgovarao različitim dječjim osobnostima, raspoloženju i kreativnosti, pa je tako u novoj Mini Rodini kolekciji moguće pronaći majice dugih rukava, hlače i haljine sa zanimljivim printevima i likovima koje zahvaljujući jarkim bojama potiču djecu da budu potpuno svoji.Multibrand store Ne.Ne.Ne. poznat je po specijaliziranom asortimanu odjeće te vlastitom odskače od uobičajene ponude pružajući najkvalitetniji izbor za najmlađe.


U ponudu multistorea uključeni su samo brendovi fokusirani isključivo na održive i materijale organskog podrijetla te ekološku proizvodnju odjeće.Najpoželjnije komade iz nove Mini Rodini kolekcije moguće je ekskluzivno pronaći u središtu Zagreba, u specijaliziranom multibrand dućanu Ne.Ne.Ne. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8.


Kolekcija je ekskluzivno dostupna i online na web stranici, Facebook stranici ili Instagram profilu.