Beauty poligraf

Marija Nikšić najviše kupuje skin care proizvode, a posebnu pažnju pridaje njezi kose

Mija Dropuljić

FOTO: Marija Nikšić, iStock

FOTO: Marija Nikšić, iStock

Ormarija otkriva svoje beauty tajneMarija Nikšić mnogima je poznata kao Ormarija, kako glasi njen nadimak na društvenim mrežama. Njene fotografije odišu toplinom, romantikom i čistim uživanjem, a to izvrsno odražava i njen modni i beauty stil. Marija je hrabro sjela za naš Beauty poligraf i otkrila sve svoje tajne. 


Kao mala, krala sam mami šminku… Ne. Mama se ne šminka, ali krala sam teti.


Počela sam se šminkati kada sam imala 14-15 godina i najdraži make up proizvod mi je bio korektor.

Svi smo tijekom odrastanja imali svoje beauty failove. Moj je bio pretamna boja pudera i crna olovka za oči.


Kao mlađa sam slijepo vjerovala u beauty savjet da je maslinovo ulje odlično za sunčanje, a ispostavio se da je taj savjet grozan. Nisam ga sama isprobala, ali sam viđala na plaži da ga koriste za sunčanje.


Priznajem, šminku skidam svaku večer, bez iznimke čak i kad sam najumornija.Beauty proizvode kupujem koliko često? Jednom mjesečno.


Najviše novaca trošim na skin care – serume, kreme za lice i proizvode za njegu kose.


Proizvod bez kojeg ne mogu zamisliti svoj skin care je serum.Proizvodi bez kojih ne mogu zamisliti svoj make up look su korektor i maskara.


Kosu obavezno njegujem s maskom za kosu (mijenjam proteinske i hidratantne – svako pranje drugu), sprejem za zaštitu od topline i uljem.


Moja najgora frizura je bila jako kratki paž i šiške (izgledala mi je glava kao kaciga). To je bila mamina ideja kad sam bila mala. Najbolja frizura mi je duga stepenasto ošišana kosa.


Kada bih imala hrabrosti, ošišala bih se na dugi bob bez šiški.Beauty proizvod koji me posve neočekivano oduševio je Aura tekući mat ruž.


Beauty proizvod koji me posve razočarao je serum za rast trepavica.


Omiljeni make up brend je Urban Decay.


Omiljeni skin care brendovi su mi Caudalie i L’Occitane.Omiljeni brend za njegu kose je Kerastase i Redken.


Moj najdraži parfem je Thierry Mugler Alien.


Nokte obožavam kratke i nude ili pastelne nijanse.Kada idem na putovanje, obavezno u svojoj kozmetičkoj torbici nosim doslovno sve. To mi zauzme najveći dio kofera.


Beauty savjet u koji se kunem je skidanje šminke baš svaki dan, konzistentna njega kože i kose i dobar san za još ljepši izgled kože.