Trsat

Mame Kvarnera su nas pozvale na prekrasan White Picnic Party: Evo kako nam je bilo u Parku heroja

Sanda Milinković

Mame Kvarnera

Mame Kvarnera

Idilično mjesto prepuno zelenila, odlično se uklopilo u tematski piknik.Mame Kvarnera su ove subote organizirale prekrasan event naziva “White Picnic Party”  kao uvertiru u ljeto. Za lokaciju su odabrale idiličan Park heroja na Trsatu, a ideja je, kažu nam organizatorice, da se organizira jedno divno druženje.


Ova se riječka inicijativa okupila povezivanjem na Instagramu te razmjenom iskustava o odgoju i vezano uz odgoj djece.


Uskoro se razvila u zajednicu mama grada Rijeke i okolice s ciljem poticanja društvenih događanja, stvaranja raznih projekata te u konačnici i humanitarnih akcija, ali i raznih edukacija.


Mame Kvarnera

FOTO: Vedran Karuza
Uz prigodnu glazbu i slasne finger food zalogajčiće, ovaj je party okupio ne samo mame, već uspješne žene koje čine dio stvaralačkog društva našega grada i okolice.


Mame Kvarnera su u ugodnoj i opuštenoj atmosferi razgovarale o svojim djelićima života. Praćene smijehom prepričavale su se anegdote njihovih mališana, a uz iskrenu podršku kakvu je žena ženi spremna pružiti, razgovaralo se i o različitim situacijama, dijagnozama, porodu i vremenu provedenom u rodilištu.


Mame Kvarnera

FOTO/Vedran Karuza


Osim mama, društvo su nam pravili i njihovi mališani – stariji u igri frizbijem i istraživanju parka, a posebna gošća, devetomjesečna beba Lorita, pažljivo je ručicama opipavala balone i cvjetne dekoracije.


Smještene na prekrasnim bijelim plahtama, uz bijele balone i ukusni finger food, Mame Kvarnera su došle po uputama s pozivnica – u bijelom dress codeu.Od krasnih bijelih haljina i hlača do lepršavih ljetnih majica te uz neizostavne sunčane naočale, nisu imale drugačijih izjava osim da su im ovakva opuštena druženja baš trebala.


Ivana Bakarčić, za kraj je naglasila da Mame Kvarnera nisu zatvorena grupica već dobro raspoložena ekipa kojoj se baš svatko može priključiti.


Provjerile smo, bit će super svim novim članicama.


Mame Kvarnera

FOTO: Vedran Karuza


 


Mame Kvarnera

FOTO: Vedran Karuza


 


Mame Kvarnera

FOTO: Vedran Karuza


 


Mame Kvarnera

FOTO: Vedran Karuza