Najelegantnija kolekcija do sada

L’Oreal Paris i Elie Saab predstavljaju make up kolekciju koja je predivna

Mija Dropuljić

FOTO: IG@lo'realparis

FOTO: [email protected]'realparis

Make up kolekcija koja oduševljava svojim bojamaLibanonski dizajner Elie Saab poznat je po svojim bajkovitim, elegantnim, ženstvenim i božanstvenim kreacijama, a njegove haljine svaki put iznova oduzimaju dah. Njegove kreacije nose vodeće svjetske zvijezde, poput Jennifer Lopez, Angeline Jolie ili Halle Berry. Za sve ljubitelje njegovih kreacije stigla je fantastična vijest – dizajner je udružio snage s francuskom beauty kućom L’Oreal Paris. 


Rezultat suradnje je kolekcija L’Oreal Paris x Elie Saab “Power of Grace” koja je od ambalaže do odabranih nijansi potpuno Elie Saab estetika. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli L’Oréal Paris Official (@lorealparis)

Kolekcija sadrži palete sjenila za oči, maskaru, četiri ruža i tri sjajila. 


“Moj cilj je uvijek bio da se žene osjećaju lijepo, a ova kolekcija nudi raspon proizvoda koji će se izvrsno uklopiti u svakodnevnih život žena te im pomoći da se osjećaju elegantnije i samouvjerenije svaki dan”, izjavio je dizajner povodom predstavljanja kolekcije. 


Mnogi kolekciju opisuju kao “haute couture nude” kolekciju. Pakiranja dolaze u elegantnoj pink i zlatnoj boji, a ta kombinacija se referira na detalje koje Saab voli koristiti na svojim haljinama. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ELIE SAAB (@eliesaabworld)