Njega lica

CC krema pruža dozu zaglađenosti: Idealna je za one koji imaju problema s aknama i borama

Dijana Ljubanović

u kratkim crtama

  • CC krema sve je popularniji beauty proizvod nezaobilazan u svakodnevnoj make up rutini

CC krema

CC krema

Beauty proizvod za one koji se bore s proširenim porama, pigmentacijskim mrljama, aknama i sitnim ožiljcima.

Minimalistički make-up s vremenom je postao najpoželjniji look. I to ne samo kada je u pitanju dnevna šminka. Prozračne i lake teksture, hidratantna njega i prirodan sjaj, ono je čemu teži gotovo svaka žena.


Puderi su sada ostali rezervirani za neke posebne trenutke i scenu, a na vrhuncu je vladavina krema u boji s dobrom prekrivenošću. Nakon što smo predstavili BB kreme, danas ćemo se pozabaviti CC kremama.


Što je CC krema?


CC krema je poboljšana i lakša verzija BB kreme koja pruža veću pokrivenost.  Pruža dodatnu zaglađenost i korekcije boje, popunjava fine linije, pore i bore te pruža prirodan izgled.


CC krema se može koristiti i kao podloga za težu šminku, ispod BB kreme ili pudera, piše GH.


Izvrsna je za one koji se bore s aknama, proširenim porama, sunčanim pjegama, rozaceom, borama, neravnomjernom teksturom i ožiljcima. Na koži izgleda tako prirodno i podnosi toliko koraka u jednom nanošenju.


CC krema


Kako koristiti CC kremu?


Prvo dobro očistite kožu. Tada ste spremni krenuti dalje. CC krema je tekući proizvod, poput BB kreme – pa je možete nanijeti prstima ili spužvicom za šminku. Miješanje je presudno za postizanje besprijekornog završetka, pa bez obzira odlučite li nanijeti CC kremu rukama ili spužvicom, kružnim pokretima je glatko nanesite na lice.


Kako izabrati CC kremu?


Kad odaberete CC kremu, potražite formulu koja je i lagana i koja njeguje kožu. Većina CC krema dostupna je u više nijansi, tako da ćete htjeti odabrati nijansu koja je najbliža vašem vlastitom tonu kože. Koristite CC kremu po izboru u kombinaciji s rumenilom koje najbolje odgovara vašem tenu i kojega možete nanijeti lepršavom četkicom za šminku kako biste istaknuli i dodali dubinu i dimenziju obrazima. Svjež look zaokružite dobrom maskarom i spremni ste za svaku priliku.