#sisterlove

Disney Princess vs. Disney Villains: Neodoljiva limitirana kolekcija essence & CATRICE

S.M.

Kolekcija nadahnuta posebnom  interakcijom između "dobra i zla"Hrabra i snažna princeza koja se s vjernim prijateljima upušta u avanture i bori za sve što je dobro – ovo je čarolija Disneyja, koji je  fascinirao mnoge od ranog djetinjstva. Ali kakve bi sve priče bile bez njihovih zloglasnih zlikovaca? Svojom zlom družinom i  nadnaravnom prirodom izvanredan su dodatak neizvjesnosti u svakom Disney filmu i čine radost za “Happily Ever After” još većom.


Peta kolekcija Sisterlove by essence & CATRICE “Disney Princess vs. Disney Villains” nadahnuta je posebnom interakcijom između “dobra i zla”. Od sredine studenog, princeze Ariel i Snjeguljica i dijelit će police sa svojim antagonistima Ursulom i Zlom Kraljicom. Na ovaj način, essence Disney princeze i CATRICE Disney zlikovci mogu na beauty police donijeti najbolje iz oba svijeta. 


Disney Princess palete sjenila 
Dovoljan je brz pogled na nazive nijansi sjenila: nadahnule su ih  snažne osobnosti izvanrednih Disney princeza Ariel i Snjeguljice.  Svaka od dviju paleta opisuje priču i život princeze čije ime nose 


kroz svojih 14 visoko pigmentiranih nijansi: nježne nude nijanse i  intenzivna crvena za Ariel, hladne smeđe i zelena s efektom  pahuljice za Snjeguljicu 


NMPC: 84,90 kn 


Disney Princess kist za sjenilo 


S dva mekana, sintetička kista za sjenilo s dizajnom popularnih princeza,  make up očiju iz snova je lakše postići nego ikad prije. Kist za sjenilo sa  siluetom Snjeguljice idealno upija pigmente sjenila i raspoređuje ih po  kapku. Blendanje je ključno – a s “Ariel” kistom za blendanje zajamčen je  brz, besprijekoran rezultat.. 


NMPC: 21,90 knDisney Princess lash princess maskara


Jednom davno, postojale su popularne lash princess maskare, koje su dobro poznate iz redovnog asortimana, u njihovim fantastičnim  haljinama princeza – i bajkovitom dizajnu! lash princess “Aurora”  volume maskara s posebno oblikovanom cobra četkicom obavija svaku  pojedinu trepavicu i stvara nevjerojatan volumen. Zahvaljujući “Snow  White” false lash effect maskari, trepavice dobivaju duljinu i dramatičan  volumen s efektom lažnih trepavica. “Ariel” false lash effect  vodootporna maskara pravi je izbor za aktivan životni stil – lako se nosi  sa sportom i suzama radosnicama. 


NMPC: 28,90 knDisney Villains paleta sjenila 


“Ogledalce, ogledalce, tko je  najljepši od svih?” S ovim  paletama sjenila – nadahnutim Zlom Kraljicom i  Ursulom – na ovo se pitanje brzo odgovara. Svako od 16 puderastih sjenila je super mekano, visoko pigmentirano s mat, svjetlucavim i blistavim završecima.  Uz visokokvalitetno pakiranje s integriranim ogledalom i nosivim nude i  ružičastim tonovima, svaka paleta sadrži jedinstvene nijanse: iznimne nijanse  plave i srebrne koje podsjećaju na podvodni svijet Ursule, intenzivne nijanse  crvene, narančaste i smeđe nadahnute Zlom Kraljicom. 


NMPC: 103,90 kn Disney Villains Mono Highlighter  


Čak je i izgled zlikovca upotpunjen samo vrhunskim sjajem! Obje nijanse imaju  meku, intenzivno svjetlucavu formulu i lako se blendaju. Dugotrajni puderi dostupni su u ružičastoj i zlatnoj verziji. Ogledalo uključeno u pakiranje pretvara ih u savršene pratitelje u pokretu. 


NMPC: 64,90 kn Disney Villains kist za lice 


Ova dva kista za lice jednako su svestrani kao i likovi Disney zlikovaca! Kist  za puder nadahnut je morskom vješticom Ursulom i idealan je za nanošenje  i blendanje pudera u prahu, bronzera i rumenila. Zahvaljujući “Evil Queen” suženom kistu za highlighter, izvanredan sjaj može se postići i s tekućim i s  puderastim proizvodima. Dva kista imaju sintetičke čekinje i udobno  pristaju ruci. 


NMPC: 48,90 kn