Cruise collection 2021.

Domaći brend Les Emaux ima novu kolekciju: Inspirana je slobodom, a prožeta bojama

Sandy Uran

Foto: FILIP KOLUDROVIĆ

Foto: FILIP KOLUDROVIĆ

Cruise kolekcija kao ideologija žene inspirirana slobodom, zanosom i netrpeljivom energijomModni brend Les Emaux koji čine dvojica mladih modnih dizajnera, Kristijan Žakić iz Nove Gradiške i Nino Sablić iz Ike, ovih je dana predstavio svoju najnoviju ljetnu kolekciju pod nazivom Cruise collection 2021.


Ovom prilikom Kristijan Žakić kazao je kako je Cruise kolekcija kao ideologija žene inspirirana slobodom, zanosom i netrpeljivom energijom te kako su boje dominantan protagonist kolekcije za ljeto 2021. godine.


les_emaux

Foto: Filip Koludrović


– Toplina zalaska sunca te pjenušavi val mora pretočen u akvarel tehniku, prožetu kroz vlastiti print ujedno i colorblocking koji brend vjerno njeguje, glavna je paradigma kolekcije za ljeto 2021. godine.
U novoj kolekciji dominiraju stroge siluete, boje, struktura, krojevi koji su kroz elemente »cut outa« ženi pridodali zavidne elemente seksepila pretočene u zadržanu siluetu brenda: stroga ramena, velike fazone, vješta konstrukcija, fluidni elementi plissea te čistoća materijala.


Foto: Filip Koludrović


Velika pažnja pridodana je dizajnu i kroju, kroz manju produkciju i limitiranost kolekcije, oslanjajući se na kvalitetu i individualnost pojedine žene. Vizuali kampanje preneseni u zanosan eksterijer prirode, sunca i mora pridonijeli su tome da svaka žena osjeti individualnu sliku ljetne idile. Prigrlivši vrijeme u kojem se nalazimo, vizuali kampanje oslobađaju promatraču vidike u svijet koji znamo i u koji se polako vraćamo, istaknuo je Žakić.


Foto: Filip Koludrović


Od dvojca Les Emaux smo doznali i tko je dio kreativnog tima koji stoji iza vizuala.


Foto: Filip Koludrović


Za fotografije je zaslužan Filip Koludrović, mladi riječki fotograf s londonskom adresom, koji iza sebe ima zavidnu karijeru i suradnje s brojnim modnim časopisima, a u stvaranju kampanje sudjelovali su i: Ana Nikačević (stilistica), Katica Topčić za Kevin Murphy (stilistica kose) te Matija Mladin (model) koja stoji uza Relatum model managment agencije.