Luksuzna krema za lice Cool Biotic iz laboratorija dr.brandt

Krema koja smiruje osjetljivu kožu lica u samo dvije minute

Life

FOTO: PR

FOTO: PR

Cool Biotic krema ne sadrži štetne sastojke, a ističe se vrhunskom kvalitetom i trenutnim učinkom kod osjetljive kože lica sklone crveniluLaboratorij dr.brandt predstavlja luksuznu kremu Cool Biotic, namijenjenu osobama sklonim crvenilu na koži te osobama koje imaju iritiranu kožu koja uključuje upale, svrbež zbog suhoće, osjetljivost i osjećaj nelagode na koži. Krema Cool Biotic dolazi kao nadopuna postojećoj Biotic liniji u kojoj se nalaze još tri proizvoda – gel krema za čišćenje lica, noćna maska za regeneraciju kože lica i serum za uklanjanje tamnih mrlja.


Osjetljiva koža, koje se manifestira kroz crvenilo, iritacije, upale i svrbež, jedan je od najčešćih problema s kojim se svakodnevno susreću milijuni ljudi. Tip je to kože koji reagira na okruženje i vremenske promjene.


Crvenilo kože podrazumijeva širenje površnih krvnih kapilara lica. U početku je ono prolazna pojava, ali ako se ne tretira na vrijeme, crvenilo lica može postati trajno i dovesti do upalnih procesa kože. Upravo zato, izrazito je važno odabrati proizvode koji će osjetljivu kožu umiriti, dubinski nahraniti te joj pružiti osjećaj ugode.

Krema Cool Biotic nanosi se ujutro i navečer na prethodno očišćenu kožu lica. Trenutno hidratizira, hladi na dodir, vidljivo smanjuje crvenilo lica i umiruje iritiranu kožu te kožu sklonu upalama.


Cool Biotic iz laboratorija dr.brandt ne sadrži sulfate, ftalate, parabene, aluminij, mineralna ulja, triklosan/triclocarban, petrolatum, umjetne boje i miris te je GMO free.


Glavni sastojci ove kreme su mondo trava koja ojačava barijeru kože i smanjuje upale te koloidna zobena kaša koja privlači vlagu na koži i formira hidratantnu barijeru koja zadržava vlagu i pomaže smiriti osjetljivu kožu.Za potpuni rezultat, dr.brandt preporučuje korištenje i ostalih proizvoda iz Biotic linije. Gel krema za čišćenje lica s probioticima je višenamjenski, ph-uravnotežujući „jogurt“ koji trenutno uklanja prljavštinu, šminku i višak sebuma, zadržavajući vlagu kože te smanjujući crvenilo i nadraženost.


Noćna hidratantna maska za regeneraciju sastavljena je od proteinskog kompleksa koji djeluje s ciljem uravnoteženja prirodne flore kože. Serum za uklanjanje tamnih mrlja inspiriran je prebiotskim dodatkom koji osim crijevne flore, obnavlja i kožu lica. Njegov ekskluzivni kompleks regulira prirodnu površinsku floru kože, vračajući joj balans te joj pruža učinak posvjetljivanja.


Cool biotic kremu za lice, kao i ostali proizvodi iz Biotic linije dr.brandt dostupni su na web shopu, u svim bolje opskrbljenim ljekarnama i Müller trgovinama.