Šljokice, šljokice, šljokice…

Komad tjedna: torbica koju ćemo nositi na sve proslave

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

Ova torbica pretvara svaki styling u onaj za izlazak

Polagano, ali sigurno ulazimo u najblještavije doba u godini. Police high street brendova se već pune šljokičastim komadima, a mi već u glavi slažemo slavljeničke outfite. 


Bilo da ste ljubitelj šljokica od glave do pete ili preferirate samo blještave modne detalje, u svom ormaru svakako trebate imati barem jednu šljokičastu torbicu. 
Šljokičaste torbice su fantastičan modni dodatak za sve proslave i izlaske tijekom cijele godine. One će podići i najobičniju modnu kombinaciju i pružiti joj dozu glamura. 


U aktualnoj kolekciji high street brenda Mango pronašli smo večernju torbicu ukrašenu najljepšim blještavim šljokicama. Ona je dovoljno mala, ali i dovoljno velika da vam u nju stanu sve sitnice, a pri tome ne izgleda glomazno. Torbica dolazi po cijeni od 49,99 eura. 
Kako kombinirati ovu torbicu?


Postoje dva načina kako možete nositi ovu torbicu i oba su stilski genijalna. Prije svega ona može biti šlag na kraju večernjeg i glamuroznog outfita. Slobodno je pri tome kombinirajte i uz druge šljokičaste komade. S druge pak strane ona će i svakodnevni styling, s primjerice trapericama, podići na višu razinu i pretvoriti ga u večernji look.