Romantično proljeće

Komad tjedna: maksi haljina koju možete nositi na vjenčanje, ali i cijelo ljeto

Mija Dropuljić

FOTO: H&M

FOTO: H&M

Nježna, elegantna i bezvremenska

Obožavamo toplije dane iz jednog jednostavnog razloga – to je vrijeme kada uskačemo u lepršave haljine iz kojih ne želimo izaći. 


U aktualnoj kolekciji high street brenda H&M pronašli smo savršenu proljetno-ljetnu haljinu koja je prikladna za razne prigode. Maksi haljina lepršavog kroja ukrašena je nježnim i pastelnim motivom cvijeća. Dolazi po cijeni od 59,99 eura. 
Ona ima moć prave modne transformacije – u isto vrijeme može biti izuzetno elegantna i kao takva prikladna je i za proljetno i/ili ljetno vjenčanje. S druge pak strane uz prikladan odabir modnih dodataka, možete ju nositi i na posao. 


Kako kombinirati ovu predivnu haljini?


Na prvu se možda čini kako je ona zapravo prikladna samo za večernje izlaske ili za posebne prigode. No, ona se lako prilagodi prigodi, a sve ovisi o odabiru modnih dodataka. 
Visoke pete, pismo torbica i jači make up pretvaraju ovu haljinu u haljinu za vjenčanje. Uz mokasinke ili loaferice i blejzer širokog kroja, ovaj komad možete nositi na posao. Uz bijele tenisice i traper jaknu, ova haljina postaje odličan odabir za kavu uz more u društvu prijateljica.