Kaubojski stil

Komad tjedna: hit jakna koja će uskoro nestati s polica

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

Vratile su se moderne kaubojke, a resice su glavni modni detalj

Bilo je samo pitanje vremena kada će nakon popularnosti kaubojskih čizama, koje su vladale cijelu proteklu godinu, još pokoji kaubojski komad postati tražen. A tu je i Beyonce, diva glazbene industrije, koja je predstavila nove pjesme u country stilu. 


Naravno, čim je Beyonce počela nositi cowboy stil, počelo se pisati kako će proljeće upravo biti u znaku ne samo kaubojskih čizama nego i košulja i jakni. Ako želite ugrabite svoj primjer jakne s resicama, vrijeme je upravo sada – jer na proljeće će svi primjerci biti rasprodani. 
U aktualnoj ponudi high street brenda Zara pronašli smo fantastičan kožni komad ukrašen resicama u kojemu bi mogli zamisliti i Beyonce. Jakna dolazi po cijeni od 149 eura. 
Kako kombinirati jaknu u cowboy stilu?


Postoje dva načina na koji možete kombinirati ovu kožnu jaknu. Prije svega možete prigrliti kaubojski stil od glave do pete. Birajte niske kaubojke, traperice ravnog kroja, bijelu majicu ili kariranu košulju, a ako ste hrabri nemojte zaboraviti i na šešir. 


S druge pak strane nosite jaknu uz omiljeni par loaferica i slatke čarapice, midi haljinu s cvjetnim uzorkom, a pogriješiti nećete ako je nosite uz sportske komade.