Upečatljiv komad nakita

Komad tjedna: Duga ogrlica s motivom cvijeća

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

Zlatnu ogrlicu možete nositi na više načinaPronaći pomalo drugačiji statement komad nakita i nije tako jednostavno. Uvijek se dogodi da je ili previše upečatljiv da se teško kombinira ili ne pristaje različitim modnim stilovima. 


Vjerojatno niste jedini koji se uvijek drže omiljenih ogrlica koje već sezonama vjerno nosite. Dobar, elegantan, ženstven, ali i upečatljiv komad nakita se ne pronalazi tako lako. 

Stoga nas je posebno oduševila duga ogrlica high street brenda Zara. U aktualnoj kolekciji brend je predstavio razne komade zlatnog nakita, ali ovaj s motivom cvijeća je uistinu poseban. Ova ogrlica se sastoji od manje koja ide direktno uz vrat i plijeni poglede velikim cvijetom. S obje strane o duge zlatne niti vise još tri cvjeta koja padaju sve do trbuha. Ogrlica se može nositi na više načina. Možete je nositi kao što predlaže brend, no odlično će izgledati ako na kombinezon ili haljinu golih leđa, duge zlatne niti okrete da padaju na stražnju stranu. Uz to možete ogrlicu zamotati dva puta oko vrata i tako skratiti duljinu ogrlice. Ovaj komad načina dolazi po cijeni od 139,90 kn.