S resicama!

Komad tjedna: crvena haljina u kojoj ćete izgledati poput holivudske zvijezde

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

Dostojna je crvenog tepiha

Koliko puta vam se dogodilo da ste gledali dodjele nekih grada i poželjeli u svom ormaru imati jednu od predstavljenih svečanih haljina. Redom su te haljine raskošne i teško bi se uklopile u prigode “običnog” čovjeka. 


No, postoje i one svečane haljine koje su dostojne crvenog tepiha, no ipak fantastično funkcioniraju u svakodnevnom životu. Svaka žena u svom ormaru treba imati jedan svečani komad u kojem se osjeća poput prave holivudske zvijezde. 
High street brend Mango je predstavio capsule kolekciju koja upravo namijenjena svečanim prigodama, poput vjenčanja. U njoj se nalaze i trendi komadi, no našu pažnju je privukla crvena haljina s resicama. Zbog načina na koji su resice ušivene, haljina ostavlja dinamičan dojam. Kroj je elegantna i nježno prati liniju, dovoljno da ju istakne, a da u tome ne pretjeruje. Haljina dolazi po cijeni od 320 eur. 


Kako kombinirati ovu crvenu haljinu?


Odlična kombinacija je uz crvene sandale, no potrudite se da nijansa bude ista ili slična haljini. Ako pak želite malo ublažiti dojam, birajte nude sandale. Od modnih dodataka, idite na elegantne naušnice ili narukvice.