Vječni klasik

Komad tjedna: bezvremenska pletena haljina na prugice

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

U ovoj haljini uvijek ćete izgledati sređenoPostoji jedan zimski komad koji je uvijek u trendu. To je vječni klasik u kojem u bilo kojoj prigodi izgledamo ženstveno i profinjeno. U pitanju je uska pletena haljina. 


Midi pletena haljina u isto vrijeme je praktična jer grije te se je izuzetno jednostavna za kombiniranje. Dovoljno je da odaberete omiljeni par najlonki i čizama i vaš styling je gotov. 


Pletena haljina je postala klasik, a kada dolazi s jednako tako bezvremenskim motivom, pretvara se u komad kojeg ćete nositi narednih par godina i pri tome izgledati uvijek sređeno. 


U najnovijoj kolekciji high street brenda Zara nalazi se upravo jedan takav komad. Prugasta pletena haljina dolazi u midi dužini. Crno-bijele prugice su fantastično raspoređene. Dok u gornjem dijelu prevladava bijela boja, u donjem dominira crna. Tako se pogledi privlače na gornji dio, a crna boja vizualno sužava donji dio. Haljina dolazi po cijeni od 39.95 eura. 
Kako kombinirati pletenu midi haljinu?


Uske pletene haljine odlično funkcioniraju uz raznolik tip obuće. Možete je podjednako nositi uz tenisice, visoke pete ili ravne čizme. Ova haljina posebno dobro izgleda uz dugi blejzer crne boje, a ako želite razbiti crno-bijeli styling, odlučite se za upadljivu jarku boju, poput popularne pink. Uz pletene haljine fantastično izgledaju duge ogrlice.