Pravi statement komad

Komad tjedna: Pink haljina iz Manga u kojoj želimo provesti cijelo ljeto

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

Haljina koja nigdje ne prolazi nezamijećenoPostoje oni odjevni komadi iz kojih ne želimo izlaziti. U njima se osjećamo moćno, izrazito stylish, kao da hodamo modnom piston, a ne kvartovskom ulicom. Nažalost, na takvu vrstu komada ne naletimo tako često.


Ako ovog ljeta tražite jednu statement haljinu u kojoj ćete htjeti provesti sve dane, onda je pink haljina iz Manga pravi odabir za vas. 

Maksi haljina s tankim naramenicama na prvu pogled plijeni svojom jarkom pink bojom (koja fantastično izgleda na preplanuloj puti). Na drugi pogled pažnju privlači svojim krojem zbog kojeg djeluje izuzetno moćno. Na treći pak pogled se uočavaju neravne linije velikih volana zbog čega haljina ne djeluje kao da je iz high street brenda. Ono zbog čega je ova haljina osim kroja i boje tako posebna jest njena sposobnost da se može nositi u svako doba dana. Možete je nositi na plažu uz najdraže japanke, na kavu uz espadrile, no isto tako je kao stvorena za svečane prigode, poput vjenčanja. Možete je kombinirati uz neutralne detalje, ali isto tako odlično ide uz druge jarke boje. Pamučna haljina dolazi po cijeni od 549,90 kn.