Gdje za vikend

Koliba Šume pjevaju u Mrkoplju ima predivan interijer i nudi robinzonski smještaj. Neodoljiva je

Dijana Ljubanović

FOTO/Facebook

FOTO/Facebook

Zimska idila iz filmova, u Gorskom kotaru postaje stvarnost i smještena je samo 35 km od Rijeke.Jednako kao što ljeti opušta miris mediteranskog bilja i šum valova, tako zimi okrepljuje dušu svjež zrak, snijeg i igra pahuljica. Ako se svemu tome doda i toplina kamina, miris zimskih začina i raskošnih jela, onda je jasno da ćete se osjećati preporođeno.


Budući da nam je kretanje ograničeno i ne možemo putovati na neke udaljenije destinacije, ostaje nam istraživanje bližeg susjedstva. Što se sve nudi u okolnim gradovima i selima?


Dobra je vijest što je Primorsko-goranska županija prava riznica neodoljive  prirode koju krase zimzelene šume i u njihovom krilu ušuškane drvene kućice u kojima je odmor tako bajkovit.
Ovoga puta za odmor duše i tijela, predlažemo nestvarno lijepo mjesto  – kolibu Šume pjevaju nadomak Rijeke. Mogli ste je vidjeti u Adastrinom video spotu za pjesmu – Božić je stigao.Ako se želite nauživati čiste prirode, snježne zime i Gorskog kotara u svom njegovom sjaju i šarmu koji oduzima dah, onda je ovo mjesto kao krojeno po vama.


„Lokacija i ugođaj u kolibi u prirodi baš kako treba, sve je jako čisto i domaćini su izvrsno komunicirali s nama. Točno je onako kako je opisano i zna se što se očekuje” ili „Kućica je na prekrasnom osamljenom mjestu, uređena sa stilom, posebno očaravajuća divna staklena stijena na katu s pogledom na šumu.


Foto: @Šume pjevaju, Facebook


Poseban doživljaj je i grijanje vode u kotlu za tuširanje, nema TV-a, samo struja 12V, signal koji se katkad gubi u slučaju nevrijeme što bih navela kao plus. Proveli jedan od najdivnijih vikenda tamo! ”, tek su neki od simpatičnih komentara na Bookingu koje možete pročitati o kolibi Šume pjevaju.


FOTO/Booking

FOTO/Booking


Koliba Šume Pjevaju je robinzonski smještaj: struja 12 V, voda iz cisterne nalazi se u Mrkoplju a vrijeme možete provoditi u vrtu i na terasi, koliko vam vrijeme dozvoli. Objekt obuhvaća besplatno privatno parkiralište.


sume_pjevaju

Foto: @sume_pjevaju Instagram


Foto: @šume pjevaju, Facebook


Ova planinska kuća s pogledom na vrt ima parketni pod, spavaću sobu te kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. Također sadrži kuhinju opremljenu hladnjakom, pećnicom i pločom za kuhanje pa je idealna za par koji želi uživati u samoći. Smještena je 45 km od Opatije i 35 km od Rijeke pa se gotovo prirodno nameće kao odlična ideja za vikend odmor.