3 hit modela

Koji puloveri su IN, a koji OUT ove zime?

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ove modele ćemo tijekom zime rado nositi

Teško je zamisliti hladnije jesenske i zimske dane bez toplog pulovera ili džempera. No, on nije samo praktičan komad nego može biti i zvijezda vaše zimske modne kombinacije.


Modne influencerice obožavaju tople džempere, a stiliziraju ih na način da u fokus stave upravo taj komad i oko njega slože ostatak stylinga. Kao i svake modne sezone, tako i ove su se pojedini modeli nametnuli kao oni must have, dok ćemo druge ostaviti u ormaru da čekaju svoju priliku. 


Nosimo: duge pulovere


Ne nosimo: ekstremno odrezane modele


I dok smo prošle godine još nosili takozvane crop pulovere, ove sezone se nosi dugo, duže, najduže… Maksi modeli nude brojne stilske opcije, tako da se možete poigrati i tako stvoriti uistinu prelijepe zimske modne kombinacije. 


Pulover možete djelomično ili potpuno staviti u hlače ili suknju, no isto tako možete koristiti i remen kako biste istaknuli siluetu pješčanog sata. 


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli STEPH (@wonderwonderwoman) 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Sylvie Mus (@sylviemus_)Nosimo: prugice


Ne nosimo: karirani uzorak


Karirani uzorak, kao i prugice, su oni detalji koji će uvijek u određenoj sezoni biti in. Ove zime prugice su ipak popularnije i u ponudi brojnih dizajnerskih, ali i high street brendova, možete naći pregršt modela s ovim vječnim uzorkom.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Claire Rose Cliteur (@clairerose) 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Symphony of Silk (@symphonyofsilk)Nosimo: okrugli ovratnik


Ne nosimo: V izrez


Okrugli ovratnik koji stoji usko uz vrat ove zime ćemo vidjeti posvuda, i to ne samo kada su pletiva u pitanju. V izreza, doslovno, nema nigdje, stoga pulover s njim ostavite na dno ormara da pričeka neko bolje vrijeme.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Tine Andrea Lauvli (@tineandreaa)