Pospremanje

Napokon su stigli topli dani! Evo koje beauty proizvode trebate imati u svojoj kozmetičkoj torbici

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Koje proizvode obožavamo kada se temperature podignu?Promjenom godišnjih doba ne spremamo samo pojedine odjevne komade na dno ormara nego trebamo posložiti i svoju kozmetičku torbicu. S toplijim danima mijenjaju se i potrebe našeg lica, stoga je idealno vrijeme za preslaganje beauty proizvoda. 


S razlogom postoje pojedini sezonski beauty proizvodi koji su više prilagođeni pojedinim vremenskim uvjetima. Također se i naše navike mijenjaju, ovisno o vremenskim prilikama. Donosimo popis beauty proizvoda koji će vam olakšati toplije dane. 


Krema za lice sa zaštitnim faktorom


Zaštitni faktor trebate nositi bez obzira na godišnje doba. To je proizvod koji treba biti sastavni dio vaše skin care rutine. No, često zaboravljamo na ovu važnu kremu stoga ponovno naglašavamo – nigdje bez kreme sa zaštitnim faktorom. 


Tonirana krema ili laganiji tekući puder
Zamijenite svoj omiljeni teži puder s proizvodom laganije teksture. S toplijim danima skloniji smo znojenju, a koža će pod teškom podlom još teže disati. Ne samo da će vaš make up look izgledati neuredno, riskirate i razne upalne procese. 


FOTO: Unsplash


Primer


Ako pak ne želite odustati od svog omiljenog pudera ili za pojedine prigode trebate full cover, nemojte zaboraviti nanijeti primer. On će zagladiti pore i duže držati make up na mjestu. 


Lagani ruževi prirodnijih nijansi


Kao što teži puder ne podnose baš visoke temperature, tako puno prirodnije i ljepše izgledaju ruževi laganije teksture i prirodnijih nijansi. Ako pak ne želite odustati od omiljene jarke boje, pripazite da je ruž trajniji te se ne “prelijeva” kada se temperature podignu. 


Bronzer


Niti jedan proizvodi ne vrišti topli i osunčani dani kao što to čini bronzer. On će vašem licu pružiti osunčani izgled koji fantastično pristaje uz prirodne nijanse ruževa i laganiji puder. 


Razigrani i šareni lakovi za nokte


Budite razigrani! Manikura je već duže vrijeme puno više od samo jedne neutralne boje na noktima. Nabavite šarene i vesele lakove koji će vrištati “ljeto i bezbrižnost”.