Dokaz zainteresiranosti

Kažu da je ovo pravilo od 3 dana ključno za uspješan početak veze

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Na kraju, uvijek vjerujte svojoj intuiciji i osjećajima.Prvi spoj je bio potpuno uspješan – barem tako mislite. Ali s obzirom na to da ne možemo čitati misli, često se dovedemo u situaciju da ne znamo koji su nam idući koraci.


Trebate li vi prvi krenuti u komunikaciju ili čekati drugu stranu? Prema pravilu od tri dana, poruke, fotografije i slanje slatkih memeova drugoj strani nisu dopušteni – barem tri dana. Umjesto toga, pričekajte da vam se on/ona javi. Zašto?


Ne samo da u ova tri dana možete saznati je li interes obostran, nego vam ovaj period daje priliku da realno sagledate cijelu situaciju.
Ako pripadate “zaljubljenima” i skloni ste sve požurivati ​​kada je veza u pitanju, razmislite o tome odgovara li vam zaista ta druga osoba.


Međutim, ako ste prilično skeptični u vezi s izlaskom i analizirate sve do najsitnijih detalja, pravilo od tri dana pomoći će vam da se staložite. Možda biste ipak htjeli saznati nešto više o osobi na drugom spoju.Ako ste čekali tri dana, a druga strana se još nije javila, to može ukazivati ​​na nedostatak interesa. U ovom slučaju vrijedi sljedeće: nijedna poruka je također poruka i vrijeme je da nastavite dalje.


Međutim, ako vas druga strana kontaktira unutar tri dana, ništa ne stoji na putu drugom spoju. Ipak, postoje neke crvene zastavice na koje treba pripaziti. Primjerice, ako on/ona piše u jednosložnim tekstovima ili ne postavlja pitanja u kojima se interesira za vas. Čak i ako on/ona agresivno reagira na vašu trodnevnu šutnju, trebali biste se preispitati želite li doista ići na drugi spoj.


Na kraju, uvijek vjerujte svojoj intuiciji i osjećajima, nigdje nije zapisano da se ovog pravila morate strogo držati.