Najnovije kolekcije potvrđuju

Karirana natkošulja je it komad ove sezone. Znamo gdje ih kupiti

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Pomalo neočekivano je ovaj komad zavladao ponudama najpopularnijih high street brendovaSvaku modnu sezonu obilježi određeni komad koji bez konkurencije dominira u ponudama svih modnih brendova. Vladavina ovog it komada započela je prije par tjedana, no najnovije kolekciju se definitivno potvrdile – hit komad sezone je karirana natkošulja. 


Pitate se što je to točno natkošulja?


Zapravo najjednostavnije rečeno u pitanju je deblja karirana košulja koja se nosi poput jakne ili kaputa. Možemo gledati i s druge perspektive – u pitanju je karirana jakna ili kaput. 


Karirana natkošulja je u ponudi mnogih brendova
Ono zbog čega je ovaj komad toliko poseban ove sezone jest što je potpuno zadržan klasičan izgled karirane košulje. Stoga se na prvu čini kako zapravo nosite košulju, no zbog debljeg i toplijeg materijala nosi se isključivo kao jakna ili kaput. Upravo zbog toga naziv “natkošulja”. 


Pomalo neočekivano ovaj komad je zavladao ove zime i definitivno će se nositi sve do prvih dana proljeća. Nalazi se u ponudi skoro svih high street brendova, a možete birati između raznih boja. Donosimo pregled najboljih kariranih natkošulja iz aktualne ponude high street brendova. 


Zara (299,90 kn)


Zara (299,90 kn)


Bershka (299,90 kn)


Pull&Bear (279,90 kn)


Zara (299,90 kn)


Pull&Bear (359,90 kn)


Bershka (279,90 kn)


Reserved (499,90 kn)


Stradivarius (279,90 kn)


Zara (399,90 kn)


Pull&Bear (279,90 kn)


Reserved (499,90 kn)