Going out kolekcija

Bershka ima kolekciju “za van”. Pogledajte kako se ove jeseni nose hlače i štikle

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Biste li se usudili nositi hlače na ovaj način?S popuštanjem mjera diljem svijeta i modni brendovi sve češće predstavljaju nekoć izuzetno popularne kolekcije – one za izlaske. Dok su početkom godine vladali isključivo casual komadi za šetanje po kući, danas sve više imamo ponovno i one “za srediti se”. 


Popularni high street brend Bershka upravo je predstavio kolekciju upečatljivog naziva “Going out”. Čini se kako će ova jesen biti itekako društvena!U kolekciji doslovno svatko može pronaći nešto za sebe. S jedne strane tu su izuzetno seksipilne haljine i kombinezoni, a s druge kulerske kombinacije s komadima širokog kroja. 


Prevladavaju tamnije boje, poput crne i smeđe, a kroz kolekciju se proteže i military uzorak. U fokusu je gornji dio tijela pa haljine i topovi otkrivaju trbuh, struk i leđa. 

Ono što nam je posebno zapelo za oko jest način na koji je brend odlučio kombinirati hlače širokog kroja i visoke pete. Široke nogavice su svezane uz pomoć remenčića s cipela.


Ovo je pravi statement styling i nije za svakoga. No, ako se odlučite nositi hlače i visoke na ovaj način, činite to samouvjereno jer samo tako ćete izgledati stylish i cool.