Sve nijanse bijele

Kako kombinirati svijetle outfite za cool zimski stil? Donosimo inspiraciju

Dijana Ljubanović

FOTO/IG @ludissimastyle

FOTO/IG @ludissimastyle

Donosimo nekoliko savjeta i komada koji će vam pomoći u sastavljanju odjeće neutralnih tonova.Sve su popularniji neutralni outfiti jer vaš stil pretvaraju u chic senzaciju, a ostavljaju dojam kao da se niste mnogo trudili. Neutralni komadi izvrsni su za monokromatski izgled, ali su i svestrani komadi koji se kombiniraju sa svime u vašem zimskom ormaru.


Kada razmišljamo o zimi, automatski pomislimo na tamne boje koje odgovaraju raspoloženju, zar ne? No, odavno smo usvojili pravilo da nema pravila pa nerijetko na ulicama usred zime viđamo svijetle boje koje podižu turobno raspoloženje.


I to je zaista lakše učiniti nego što mislite. Donosimo nekoliko savjeta i komada za zimski stil koji će vam pomoći u sastavljanju odjeće neutralnih tonova.


Spojite nijanse bjelokosti, krem ​​+ bež


Sve dok kombinirate nijanse bjelokosti, krem ​​i bež kako biste napravili svoju neutralnu odjeću — sve će teći tako lagodno i stvoriti chic zimsku odjeću. Evo neutralnih komada koje možete dodati u svoju zimsku garderobu.

Pomiješajte teksture


Miješanje teksture dodaje dimenziju i sofisticiranost. Poželjno je kreirati outfite kod kojih je svaki komad različite teksture. Birajte komade unutar iste obitelji nijansi, ali teksture neka uključuju traper, pamuk, kožu i tvid.


Evo nekoliko neutralnih komada različitih tekstura. Neka se tu nađu čak i lakirane, gumene ili najlonske stvari jer one su posebno osvježenje i moderan dodatak svijetlim zimskim kombinacijama.View this post on Instagram

A post shared by ⠀N I K A K A R (@nikakar)