Nova jesenska kolekcija

Kada smo pomislili da nas nakit više ne može oduševiti, Zara je predstavila ove komade

Mija Dropuljić

FOTO: Zara

FOTO: Zara

Zanimljiv pristup modnim dodacima oduševio nas je na prvi pogledKada je nakit u pitanju, čini se kao da smo do sada sve vidjeli. Rijetko kada nas pojedini komad može iznenaditi i rijetko kada pojedini brend predstavi novi modni dodatak koji nam se čini originalan i kojeg iz ovih stopa poželimo nositi. I onda dođe Zara i pomete sve, doslovno.


U novoj jesenskoj kolekciji predstavila je posebnu vrstu nakita – onu koja ide oko prsnog koša i izgleda fantastično. 


U pitanju nisu klasični komadi nakita nego ih ukrasi za prsni koš koji dolaze u obliku lanaca ili pak grudnjaka i topova koji su napravljeni od sjajnih perlica. 
Ovaj nakit se nosi doslovno iznad odjevnog komada i zapravo on čini highlight stylinga. Ovo su prvenstveno statement komadi, izuzetno upečatljivi koji se trebaju nositi sa stavom.


Budite svjesni da ćete u njima plijeniti sve poglede. Svakako ih nosite u večernjim kombinacijama, a pogriješiti ne možete ako ostatak outfita bude jednostavan.


Najbolje ćete doći do izražaja iznad majica, košulja ili haljina u crnoj ili bijeloj boji. Prednosti ovog nakita jest činjenica da će i basic odjevne predmete pretvoriti u glamurozno izdanje.


Cijena: 229,90 kn


Cijena: 599,90 kn


Cijena: 229,90 kn


Cijena: 99,90 kn


Cjiena: 299,90 kn