Juliana Nehme

Influencericu nisu pustili na let jer je “predebela”. Sve je objasnila na Instagramu

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ponudili su joj alternativu u obliku karte prvog razreda koja košta 2.900 euraPlus-size influencerica Juliana Nehme doživjela je pravo poniženje na zračnoj luci gdje se htjela ukrcati na let za Brazil. Kako je objavila na svom profilu, osoblje joj je uskratilo ulazak u avion jer je “predebela” za normalno sjedalo za koje je imala kartu. 


U pitanju je bila aviokompanija Qatar Airways koja ju je diskriminirala na račun njenih kilograma. 38-godišnja influencerica je bila na godišnjem odmoru u Libanonu sa svojom obitelji s kojom je u dotičnu državu došla s Air Franceom.


Prilikom ukrcavanja i za vrijeme leta Juliana nije doživjela nikakve neugodnosti. No, kada se nekoliko dana kasnije htjela vratiti u Brazil preko zračne luka Doha, nisu je htjeli primiti na let za koji je imala rezervaciju. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Juliana Nehme (@juliananehme)

Osoblje joj je ponudilo alternativu. Mogla je kupiti kartu u vrijednosti od 2.900 eura za prvu razred gdje se nalaze “sjedala u koja ona može stati”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Juliana Nehme (@juliananehme)Juliana je odbila platiti kartu za prvi razred. Ni nakon višesatne rasprave osoblje joj nije dopustilo da se ukrca na let te je ostala u Libanonu dok ne pronađe alternativu.