Nezgodno

Indijski par tužio vlastitog sina za gotovo milijun dolara. Razlog je bizaran

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Osnova njihove tužbe je "mentalno uznemiravanje."Sanjeev (62) i Sadhana Prasad iz Uttarakhande, traže od svog sina da im ili isplati 650 tisuća dolara za koje tvrde da su uložili u njeg ili da im u roku od godinu dana podari unuče.


Osnova njihove tužbe je “mentalno uznemiravanje.” Tvrde da su uložili značajne novčane iznose u edukaciju i treninge svoga sina, pomogli mi financijski kada nije mogao pronaći posao i platili njegovu svadbu 2016. godine.


Zauzvrat, očekivali su “unuče s kojim se mogu igrati dok su u mirovini, a njihov sin im to nije pružio.
“U braku je šest godina, ali još ne planiraju dijete. Da imamo unuče s kojim bi provodili vrijeme, naša bi bol bila izdržljivija”, kazao je Prasad na sudu.


Sanjeev  tvrdi da je iscrpio obiteljsku ušteđevinu na svog sina tijekom godina, uključujući i 65 tisuća dolara što mu je platio obuku za pilota u SAD-u, bajno vjenčanje te medeni mjesec na Tajlandu i auto. Sve što su zauzvrat htjeli bilo je unuče, ali njihov sin i njegova žena to nisu ostvarili.


“Ubili smo naše snove da bi ga odgojili. Čak smo i pozajmili 25,800 dolara za njegovu edukaciju. Ali, unatoč svim našim nastojanjima, moj sin i njegova žena prouzrokovali su nam mentalnu torturu jer nam nisu dali unuče. I društvo nas ispituje, što nam uzrokuje dodatnu bol”, kazao je par.


Njihov odvjetnik, Arvind Kumar Srivastava, kaže da roditelji traže isplatu uloga u sina plus penale. Ili bi Sagar, žena njihova sina, trebala ostati trudna unutar godinu dana.


“Novac traže zbog mentalne okrutnosti. San svih roditelja je da jednog dana postanu djed i baka, a oni to čekaju godinama. Pokušavali su uvjeriti sina i njegovu ženu, ali oni na to nisu obraćali pažnju. Srca su im slomljena jer se boje da će umrijeti prije nego dočekaju unuče”, dodaje odvjetnik, a prenosi Oddity Central.