Dinky One

Imate mali penis? Onda je ova dating stranica idealna za vas

Life

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Dating stranica na kojoj odmah znate što se skriva u hlačamaVječno pitanje “Je li veličina bitna” oko kojeg se lome koplja. Treba li penis biti velik, što je veliki penis, što je idealan penis, a što je pak mali penis? Nitko ne želi biti u kategoriji malog penisa. No, ako ga i imate nemojte ga lažirati. Postoje žene koje preferiraju manji penis, a njih možete naći na posebnoj dating-stranici koja se zove Dinky One


U pitanju je posve besplatna web stranica koja spaja muškarce s malim penisom i žene koje preferiraju muškarce koji spadaju u tu kategoriju. Dinky One je rezerviran za osobe koje imaju penis ispodprosječne veličine. 


“Svatko s kim se dogovorite na date već unaprijed zna za to i ne postoji nepotreban pritisak niti strah”, piše na stranici koja je namijenjena muškarcima, ženama i transrodnim osobama. Kako biste se mogli registrirati vaš penis u erektivnom stanju treba biti do maksimalno 14 centimetara. Na stranici postoji i sekcija za mikropenis kojeg pokretači definiraju kao svaki penis koji u erektivnom stanju doseže do maksimalno 9 centimetara. 
“Seks s muškarcem koji ima više od 10 centimetara je bio bolan te smo morali prakticirati samo oralni seks”, napisala je jedna od žena na stranici Dinky One. 


“Ideja da sam s muškarcem s malim penisom mi se sviđa”, napisala je druga. 


David Minns, osnivač stranice, je objasnio da je Dinky One nastao iz želje da se izbjegne pritisak kojeg muškarci s malim penisom osjećaju. Istaknuo je kako pritisak nastaje zbog isticanja “veličine” kao bitne stavke kroz filmove, časopise i porno industriju. Na ovaj način želi omogućiti muškarcima da se prepuste i koncentriraju na razvijanje samog odnosa, bez da moraju razmišljati hoće li doći do “neugodnih iznenađenja i razočarenja” na kraju večeri.