Liquid lips

Huda Beauty Liquid Matte ruž se vraća s novom formulom koja je bolja nego ikad

Mija Dropuljić

FOTO: IG@hudabeauty

A ako ste ljubitelj originala, onda će vam se zasigurno svidjeti nova kolekcijaJedna od najpoznatijih vizažistica, Huda Kattan predstavila je još bolju verziju svog tekućeg mat ruža za usne. Nova formula je poboljšana na način da je prilagođena veganima i udobnija na samim usnama. Kao i kod svih Huda Beauty proizvoda, 16 nijansi ruževa prilagođeno je za sve tonove kože, a s formulom koja ne isušuje usne možemo reći kako je ovo sjajno poboljšanje proizvoda koji već godinama obožavaju žene diljem svijeta.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli HUDA KATTAN (@hudabeauty)Tekući mat ruževi za usne pružaju do osam sati jarke boje koja se ne mrlja i ne ljušti, a nova formula donosi najtanju moguću teksturu za dodatnu izdržljivost na usnama. To čini putem svog jedinstvenog Lip L.O.V.E. Complexa koji označava likopen, maslinovo ulje, vitamin A&E te esencijalne masne kiseline koji će usne održati mekima tijekom dana.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli HUDA KATTAN (@hudabeauty)

Poboljšana formula je toliko lagana na usnama i nema osjećaja zategnutosti koji se zna pojaviti kod mat ruževa, a 16 nijansi uključuje osam kultnih nijansi s kojima je Huda Beauty krenula i novih osam ružičastih, nude, crvenih i bordo nijansi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli HUDA KATTAN (@hudabeauty)Tekući mat ruževi za usne po cijeni od 22 eura (cca 165 kuna) dostupni su na službenoj web stranici, a dostupni su za kupnju u online trgovinama FeelUnique, Asos i Cult Beauty.