Odala ga fotografija

Htio je prodati katalizator na Facebooku, ali na kraju je završio u zatvoru

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Katalizator nije bio zanimljiv, no je ono što se nalazi u pozadini fotografijeMuškarac iz Sjedinjenim Američkih Država htio je samo prodati katalizator preko društvene mreže Facebook, no umjesto da zaradi koji dolar, na njegov kućni prag je stigla policija koja ga je uhitila.


Problem nije bio katalizator nego ono što se nalazi na fotografiji. Naime, 38-godišnjak iz Missourija nije obraćao pretjerano pažnje na stvari koje se nalaze u njegovom stanu. On je tek uslikao katalizator te oglas objavio na Facebooku u nadi da će ga što prije prodati. Nažalost, prije objave nije provjerio detaljno fotografiju. 

Naime, u pozadini fotografije jasno je vidljiva plastična vrećica s drogom i špricom. Kako piše Tag24 policija je na temelju objavljene fotografije dobila dojavu te su uskoro muškarcu osvanuli na kućni prag. 


U njegovom domu pronašli smo 48 grama metamfetamina i pištolj za kojeg muškarac nema dozvolu. Muškarac je završio u istražnom zatvoru te čeka suđenje. U međuvremenu je otkriveno kako ima prijavu i za obiteljsko nasilje i odbijanje uhićenja.