Sabina Scelza

Hrvatica oduševila Frankfurt: Okupila modele, glumce, sportaše…, i predstavila im svoj rad

P. N.

Bernd Kammerer

Bernd Kammerer

Reviju je otvorila Silvija Beretin, također Zadranka s njemačkom adresom, koja je u svijetu mode već dugi niz godina. Reviju je nosio i poznati njemački glumac Micky Juković.Zadranka koja dugo godina živi u Frankfurtu Sabina Scelza predstavila je svoju marku “Djodivin” spektakularnim modnim događanjem u četvrtak, 15. prosinca, u prostorijama autokuće Emil Frey Volvo Centrum Frankfurt, piše Zadarski list.


Na modnoj reviji okupio se znatan broj uzvanika iz svijeta mode, glume i sporta. Sabina je na reviji pokazala svoju kolekciju Art Couture, koja je inspirirana njezinom umjetnošću, a koja uključuje kupaće kostime, večernje haljine te nakit i parfeme.

Reviju je otvorila Silvija Beretin, također Zadranka s njemačkom adresom, koja je u svijetu mode već dugi niz godina. Reviju je nosio i poznati njemački glumac Micky Juković.


– Juković je bio iznenađenje večeri. Inače je glumac koji je nagrađivan u Los Angelesu, a na modnu reviju je unio šarm i “dolce vita” humor, rekla je Sabina.


Uz njega Sabinine modele su nosili i glumac Christoph Gérard Stein i ostali modelim.


– Bila je to mješavina modela i glumaca naviknutih na improvizacijski teatar. Uspjeli smo uzvanicima dati upravo onu mediteransku spontanost i vitalnost koji DJODIVIN predstavlja, kaže dizajnerica Sabina Scelza.


Silvija Beretin je nosila krunu od koralja koju je Sabina nazvala “Goddess of Corals”. Plava boja na njezinim usnicama bila je “hommage” Morskim orguljama u Zadru.


Sabina će novu kolekciju Djodivin predstaviti i na Frankfurt Fashion Lounge u hotelu Sofitel Frankfurt Opera i to 27., i 28. siječnja iduće godine.