Proljeće je tu

HOROSKOP ZA TRAVANJ Ribe žele uživati u životu, a Vodenjake čeka velika transformacija

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Merkur će se retrogradno postaviti 21. travnja, što će dovesti do kašnjenja i pogrešnih komunikacija

Cvijeće cvjeta, ptice cvrkuću, a planeti rade punom parom. Stiže travanj, a s njime i novi mjesečni horoskop koji ovoga puta počinje (i nastavlja) sezonom Ovna u punom jeku što kod mnogih potiče vatrenu i impulzivnu stranu. Pripazite samo da vam takva strana ne prevlada u baš svim životnim pitanjima.


3. travnja Merkur seli u znak Bika, usredotočujući naše umove na praktične poslove. Tijekom ovog tranzita lakše je učvrstiti planove i poduzeti opipljive korake prema naprijed naprijed. Fleksibilnost Merkura ne voli krutost Bika pa bismo svi trebali paziti na tendenciju zakopavanja u previše posla.


Ostanite otvorenog uma i ne odbijajte nešto samo zato što je novo i drugačije. Merkur će se retrogradno postaviti 21. travnja, što će dovesti do kašnjenja i pogrešnih komunikacija oko financija i drugih praktičnih poslova.


Ovo je dobro vrijeme za rebalans financija i pokušajte organizirati stvari tako da 14. svibnja možete napraviti sve promjene koje ste planirali. Definitivno pričekajte s izradom novih kreditnih kartica ili velikih kupovina, ako je ikako moguće.


Puni mjesec u Vagi 6. travnja sjajno je vrijeme za razmišljanje o ravnoteži između zadovoljavanja osobnih potreba i brige o potrebama drugih. Meditirajte i razmišljajte o odnosima u svom životu. Odvojite malo vremena tijekom punog mjeseca da doprete do onih ljudi u vašem životu do kojih vam je stalo i pokažite im da razmišljate o njima.


Sezona Bika stiže 20. travnja, što nam omogućuje priliku da se prizemljimo prema praktičnim potrebama u našim životima.


Ovo je dobro vrijeme da se stvarno koncentrirate na svoje ciljeve i stvorite granice oko stvari koje vam ne služe. Bik je simbol moći i odlučnosti pa će vam pomoći da se ukorijenite u svojim uvjerenjima i osobnoj snazi.


Dogodit će se i velika solarna eklipsa 20., a njezin utjecaj osjećat će se i šest mjeseci kasnije. Početak je to putovanja prema otkrivanju samoga sebe i prihvaćanju autentičnosti. Bikovi od nas traže da preuzmemo kormilo života u svoje ruke i pokušamo nešto novo s puno samopouzdanja. Nešto će se i dogoditi mnogima što će biti prilika za osobni rast.


Što će se ukratko dogoditi sa svakim horoskopskim znakom?


OVNOVE čeka otvaranje uma i suočavanje sa svime što tamo negdje duboko skriva.


BIKOVIMA će snažni Pluton dati dodatno energiju, a Venera će utjecati na osobni rast bliskih im ljudi.


BLIZANCI bi se zbog Merkura 3. travnja mogli početi povlačiti u sebe i postati introvertni te pritom zadržati svoje ideje za sebe.


RAKOVI će dobiti mnoštvo energije od Marsa pa će biti spremni za velike korake.


20.4. Sunce ulazi u znak LAVA što će utjecati na karijeru i profesionalne veze stoga nije vrijeme za sram nego za traženje prilike da zasjate.


Odlični potezi čekaju i DJEVICU kojoj u kuću stiže Venera 11.4., donoseći brojne društvene prilike koji će pomoći u karijeri.


VAGA će tražiti psihičke i fizičke izazove nakon što se društvena Venera useli u njihovu devetu kuću putovanja i mudrosti.


ŠKORPION će biti pod romantičnim utjecajem Venere 11.4. pa će u svojim intimnim vezama dobiti dodatnu dozu intenziteta i strasti.


STRIJELCIMA na isti datum Sunce donosi vitalnost i samopouzdanje kroz Jupitera u Ovnu.


JARAC će 7.4. dobiti nevjerojatan osjećaj vlastite svrhe. Moći će raditi brzo i efikasno s puno informacija.


S Plutonom u svom znaku, VODENJAK će početi dobivati osjećaj što ga čeka na njegovom putovanju, a čeka ga velika transformacija.


RIBE će htjeti sve od života; uživanje u seksu, hrani i umjetnosti, piše Stylecaster.