Svojevrsni hommage

H&M predstavlja novu dizajnersku kolekciju. Surađuju s dizajnerskim brendom Simone Rocha

Mija Dropuljić

FOTO: IG@simone_rocha

FOTO: [email protected]_rocha

Irska dizajnerica ovom kolekcijom ujedno slavi svoj 10. rođendanPo prvi put otkako poznati high street brend ima H&M ima suradnje s dizajnerskim kućama na posebnim dizajnerskim kolekcijama, surađuje s jednom irskom dizajnericom. 


Švedski modni gigant je najavio da u H&M 11. ožujka stiže dizajnerska kolekcija s potpisom Simone Roche. Ova irska dizajnera ubraja se među top zvijezde na London Fashion Weeku, a poznata je po svojim veselim lookovima, a neobične haljine od tila osvojile su mnoge ljubiteljice mode.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SIMONE ROCHA (@simonerocha_)

“Simone Rocha x H&M” kolekcija će uključivati kako ženske tako i muške i dječje komade. Ovo je po prvi put da Irkinja radi kolekciju za cijelu obitelj. Komadi su svojevrsni hommage najvažnijim radovima iz prošlosti Simone Roche.


Kolekcija će biti bogata prepoznatljivim Simoninim motivima, poput divljeg cvijeća, portreta, fotografije, lutkica i igrački. Perlice, crveni i pink tonovi čine okosnicu kolekcije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli SIMONE ROCHA (@simonerocha_)Ovom kolekcijom ujedno Simone Rocha slavi deseti rođendan svog brend koji ima sjedište u Londonu. Dizajnerica je izjavila kako je oduševljena suradnjom te je i sama kupi pojedini komad iz prijašnjih suradnji.