M E M O R I E S

Grubić design proslavio je 35. rođendan kampanjom iz egzotičnog Dubaija

Life

Foto: Goran Matijašec

Foto: Goran Matijašec

Uobičajene forme namjerno su odbačene pa ogrlica postaje šal, naušnice koje dolaze u paru potpuno su različite...

Priča o uspomenama još jednom potvrđuje njihov svevremenski koncept, neopterećen modnim trendovima. Mladena i Petra Grubića više i od proslave jubileja, vesele konačan ishod i prve reakcije klijenata. Zadnjih nekoliko godina njihov nakit privukao je jednako žene i muškarce. Dogodila se potpuno nevidljiva linija, tako da će i ovu kolekciju birati i žene i muškarci.


Dugogodišnji prijatelji i suradnik brenda fotograf Goran Matijašec, snimio je kampanju. Dvoje mladih ljudi, na putovanjima povezao je upravo nakit.


U skladu sa tradicijskim vrijednostima, bez tereta nasljeđa, kulture i nepisanih društvenih normi. Njihov stil je neobičan, a nakit je za njih odijevanje, a ne dodatak… „Iznimno mi je drago da sam imao priliku snimiti ovaj jedinstven nakit povodom 35-te godišnjice rada!“ izjavio je fotograf Matijašec.


Foto: Goran Matijašec


Za ovu priču korišteni su različiti materijali: kovani medaljoni kao susret toplog mesinga i hladnog srebra, svježina plavog tirkiza i granule vulkanske lave, beskonačnost bisernih niski…


Uobičajene forme namjerno su odbačene pa ogrlica postaje šal, naušnice koje dolaze u paru potpuno su različite, ili se nosi samo jedna, na već prepoznatljive medaljone u obliku ratničkog štita dodani su dijelovi starih satova, tu su i replike okova sa starih ribarskih brodova, ali i prva muška naušnicu u obliku ribarske udice.


Foto: Goran Matijašec


„U formama nespojivog dobili smo posebnost, a ono što smatramo uspjehom u dizajnu nakita je i višestruka nosivost svakog pojedinog komada.


Nakit koji smo izradili za ovu kolekciju donosi i uspomene sa naših putovanja, gdje u svakom gradu posjećujemo antikvarijate i buvljake…Za nas je ljeto radno, ali sa puno veselja donosimo nakit koji prati ritam grada!“ rekli su dizajneri ovog jedinstvenog nakita, Mladen i Petra Grubić.


Foto: Goran Matijašec


__


Styling:  Ola Suliman


Make up / Hair:  Sara Yunis


Models: Kristina Steis  i  Matthew Monday


Photo by Goran Matijašec