Svakako jedna neobična pojava

Nestašne gorile strastvenim scenama šokirale posjetitelje zoološkog vrta

S.M.

Foto: Ilustracija, iStock

Foto: Ilustracija, iStock

Oralni seks je itekako zastupljen u svijetu životinja, a u ovakvim su prizorima viđene različite vrste - od geparda i medvjeda do šišmiša.U svijetu neobičnih i ponekad bizarnih vijesti koje krase našu rubriku “Šta da?!”, ovoga puta glavni akteri su dvije strastvene gorile. 


Par nestašnih gorila u Zoološkom vrtu Bronx šokirao je posjetitelje scenama koje nisu primjerene za mlađu publiku. Snimke kruže društvenim mrežama i malo je reći da su viralne, a prikazuju strastvene scene oralnog seksa. Da, dobro ste pročitali.


Stručnjaci koji se bave ovom tematikom, kažu da su takve scene sasvim normalne.
“Bio sam šokiran, nisam imao pojma da je ovo sasvim prirodno”, kazao je autor videa ovih “vrućih scena” za The Post.


Snimatelj je slučajno snimio video tijekom obiteljskog izleta u spomenuti zoološki vrt.


“Bio sam na odjelu s gorilama zajedno sa svojom četverogodišnjom kćerkicom i nećakinjom. Supruga je ostala kod kuće s našim sinom pa sam htio snimiti video. A onda se dogodila ova magija”, kaže snimatelj.


Osim nestašnih gorila, na snimci vidimo i posjetitelje u različitim izrazima šoka, a neki su pokušavali odvući i djecu od prizora izmjenjivanja strasti koji se odvijao pred njima.


Oralni seks je itekako zastupljen u svijetu životinja, a u ovakvim su prizorima viđene različite vrste – od geparda i medvjeda do šišmiša, piše BBC.


“Čimpanze pokazuju male varijacije u samom činu seksa, ali bonobo majmuni (patuljaste čimpanze, op.a) kao da su pročitali Kama Sutru – isprobavaju sve poze koje možete zamisliti”, kaže Steven D. Pinkerton, profesor psihijatrijske i bihevioralne medicine na Medicinskom fakultetu Wisconsin.