Must have proizvod

Glow-primer: Beauty trend stvoren za proljeće

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ujednačava izgled kože i pruža sjajKao što s početkom proljeća poželimo obnoviti svoju garderobu, tako često poželimo osvježiti i svoju kozmetičku torbicu. Ostavljamo tamnije nijanse i matiranje u zimi, a okrećemo se svježim i blistavim make up lookom koji je stvoren za proljeće. 


Proljeće je vrijeme kada svom licu želimo pružiti svježinu i zdravi sjaj, koristimo sve više pinky tonove i nježnije nijanse. Teži zimski puder ostavljamo u donjoj ladici, a posežemo za laganijim teksturama. 


Ako ovog proljeća želite izgledati blistavo i prirodno te kreirati takozvani dewy efekt, imamo idealan proizvod za vas – glow-primer.

Upravo je ovaj proizvod jedan od najtraženijih ovog proljeća. Zapravo se tu radi o pametnom 2-u-1 proizvodu. Glow-primer je multifunkcionalan proizvod koji se može prije nanošenje podloga kako bi usavršio teksturu kože ili pak iznad make up. On je u isto vrijeme primer, ali i highlighter. 


Kao primer nanosi se nakon njege i prije pudera. Ujednačava kožu i pruža jojo decentni sjaj. Ako ga koristite na make up on se pretvara u highlighter. U tom slučaju ga nanosite na one dijelove lica kojima želite pružiti sjaj i dodatno ih istaknuti, poput obraza, vrha nosa ili sredine ruba gornjih usnica. Jednostavno ga nanesite uz pomoć prstića ili male spužvice. Kako je u pitanju tekući proizvod, djeluje posve prirodno na koži.